Posted on

Yahoo Messenger Tweaker

yahoo messenger 10

Dengan Yahoo Messenger Tweaker, anda boleh:

– Enable multi instances (boleh multi login – poligami)

– Buang ads (iklan)

– Grab avatar member2

– Tukar login animation

YM Tweaker boleh digunakan untuk tweak ym 8,9 dan 10. Download YM Tweaker di bawah.

1. Yahoo Messenger Tweaker

2. Yahoo Messenger Offline Installer

3. Yahoo Messenger 10 Alpha, Mirror

Selamat mencuba!

 


RELATED POSTS

BACA :  Cara mengunci browser Google Chrome dan Mozilla Firefox dengan password

27 thoughts on “Yahoo Messenger Tweaker

  1. aku lebih suka disable semuanya. nanti nampak minimalis n sudah tentu nampak cun! haha, yang iklan tu memang benci!

    :w00t:

  2. Multi login tu yg best :biggrin:
    .-= abcdef´s last blog ..RM3.40 vs RM3.90? =-.

    1. hai…………….. :biggrin:

  3. dulu aku ada ym multi-login,remove ads utk v8… tak sangka dah ada utk v9 n 10 gak.. huhu… amat berguna…

    1. sbenarnya dia tulis ntuk ym 8 dan 9 jek…tapi aku try di ym 10 jadi gak 🙂

    2. hai blh kenalan????????????? 🙂

  4. memang cool! trimas!

  5. perkongsian hebat! mekasih.. mekasih.. :wub:
    .-= Anarm´s last blog ..Transformers 2: Revenge Of The Fallen (review) =-.

  6. Entri best..thanks

  7. tq2..semestinye utk disedut..hehe

  8. aku pkai Windows Server 2008..Masa ada Security Setting Enable or Disable Sites tu..aku tros disable..so takde la iklan2 nie..hahah
    .-= Alon´s last blog ..FreePremiumDomain.com Boleh Dipercayai Ker?? =-.

    1. Erk…camtu ker…bkan iklan kat website tp iklam dalam ym tu sndiri…tapi xtau la jadi tak coz x pernah guna windows server 2008 pun

  9. […] sebagai rujukan saya tanpa membuka kesemua blog tersebut dalam satu masa.Terima kasih kepada JomPHP kerana picture yang begitu indah sekali.Senarai Blog Komputer dan Internet Yang Sangat Berguna […]

  10. if it weren’t too much i would like to know what’s ur fav burning software ;p

    many thanks.

  11. wah, bestlah…nak try tgk. hehe
    .-= mohdisa´s last blog ..Kotak Minda | inspirasi minda kosong =-.

  12. oleh cuba nie..
    tapi sekarang ini dah jarang open YM
    .-= KampungBoy´s last blog ..Cara Menarik Trafik Dari Nuffnang =-.

  13. best betul dapat buang iklan yang ntah ape2 tu
    .-= blowie´s last blog ..AL FATIHAH-YASMIN AHMAD =-.

  14. window 7 nyer tak boleh install la

    1. Kenapa plak aku guna di windows 7 orait je?
      .-= EiNS´s last blog ..Kesilapan yang sering dilakukan oleh newbie blogger =-.

  15. yup..Windwos Seven Takboleh Install…
    Siak..pakai Web Messenger Lak Lag 😀
    .-= Alon´s last blog ..Tragedi PC Rosak =-.

    1. Cuba buat compatibility mode…ataupun cuba troubeshoot program tu…

      ni bkan masalah program tu, ni masalh komp ko la…coz aku guna elok ja di windows 7 😀

  16. haha !! dah tak boleh!!
    .-= Alon´s last blog ..Tragedi PC Rosak =-.

  17. saya nak dafta email macam mane

Tinggalkan komen anda