Posted on

Windows Next aka Windows 8

windows next concept

Berasa sangat bosan hari ini, spend 5-10 minit buat gambar kat atas. Windows Next dan Windows 8 masih lagi nama concept, nama rasmi masih belum diumumkan. Macam dulu Windows Longhorn menjadi Windows Vista dan Windows Vienna ditukar kepada Windows 7.

Beberapa point di atas ditulis berdasarkan rumors, leaked specs dan announcements rasmi serta wishlist daripada pengguna setia. Nantikan pengumuman rasmi mengenai WIndows Next dalam masa tak lama lagi, paling awal ialah 2012.


RELATED POSTS

BACA :  SmartDefrag: Optimasikan Startup dan kelajuan Program Windows

4 thoughts on “Windows Next aka Windows 8

  1. wahhh kreatif la gambar tu, sama2 la nantikan win8

    Terkini : Akuarium Paling Kecil Di Dunia

  2. Hrp sgt win.8 akan dtg makin bertambah laju la ‘performance’ & didatangkan dengan ‘UI’ yg makin menarik serta bertambah ‘eye candy’ berbanding win.7. yoshhhh

  3. mari sme2 kte nantikan kemunculan generasi terbaru windows..aq da xsbr nk gne windows 8 neh..haha!

  4. Perkara paling bosan guna Windows…virus belambak sangat :cwy: …bukan aku anti-virus…cuba la buat lebih sekuriti…

Tinggalkan komen anda