Posted on

(Video) Cara Install Locus Theme Windows 7

locus-theme-windows-7

Tutorial video : cara install Locus theme untuk Windows 7.

Direkod secara pantas dengan minimal editing, sebab ada orang rekues tutorial video. Untuk download theme Locus, boleh rujuk  Tema Locus dan Geniun 8 untuk Windows 7.

Untuk lebih selamat, buat restore point pada komputer anda sebelum patch atau tukar custom theme.

Wallpaper dari http://gallery.artofgregmartin.com/ (terima kasih Azrul Kechik)


RELATED POSTS

BACA :  Jom tengok UI Windows 7

9 thoughts on “(Video) Cara Install Locus Theme Windows 7

  1. Terima kasih!!! Cantik.

  2. klu untuk genuin 8 cmne pulak…

  3. bro…cmna nk active window 8?

    1. beli serial key ori atau cari activator2

      1. hmmm……aq bli kt kdai2 dvd softwere jew…pastu da install kna active plak…

  4. bro,theme nie boleh apply dkt windows 8 x?

    1. takleh bro, theme ni kat windows 7 je

      1. hmm..ade x theme yg mcm ni utk windows 8? sebab windows 8 pnye theme mcm hampeh..xde effect,aero n visual style yg smart mcm theme kt atas 2..

Tinggalkan komen anda