Posted on

UiTM Student Portal & UiTM.Edu.My

uitm.edu.my

Baru-baru ini saya mendapati link UiTM Student Portal dan UiTM.Edu.My menghilang dari indeks carian Google.Walaupun saya mengingati link ke website tersebut, tetapi saya lebih gemar search di Google menggunakan keyword “uitm” atau “uitm student portal”.

Kehilangan web tersebut dari indeks Google sedikit sebanyak menyusahkan saya dan juga ribuan pelawat lain yang menggunakan Google.Oleh itu saya senaraikan link ke website tersebut untuk kemudahan semua.

1.Laman Rasmi UiTM – Uitm.Edu.My

 

    Universiti Teknnologi MARA (UiTM) has been awarded the 2009 Reader’s Digest Trusted Brands in the category of “universities” in Malaysia, reflecting the
    www.uitm.edu.my/

Link : www.uitm.edu.my

2.Gerbang Maklumat Pelajar – UiTM Student Portal

 

  • Welcome to UiTM Student Portal. Please login. Haven’t Registered ? Please Register Here. Need Help ? Forgot Password · Change Password …

Link : UiTM Student Portal

3.UiTM Student Portal login

 

Link : UiTM Student Portal Login

Semoga dapat membantu 😉


RELATED POSTS

BACA :  Dapatkan Playlist Lagu Raya JomPHP

46 thoughts on “UiTM Student Portal & UiTM.Edu.My

  1. tula…ak nk search pon dah x dpt dah…nyusahkan aku je nk hapal site uitm..

  2. uitm tuko dah dia nya url kew? aku pasan aritu bila tekan uitm.edu.my dia redirect ke belida.uitm.edu.my/uitm… bila dah masuk web tu tekan home plak dia tukar ke url uitm.edu.my/uitm… ape tujuan dia eh? mana satu main page sebenar?hoho

    student portal tak silap aku remain the same istudent.blablabla
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..RSS Feed Icon From Topo =-.

    1. webmaster dia tak fikir efek google kot.

  3. Mungkin webmaster old skool kut.. x tau pun pasal seo.

    Pehal2 pun, setakat website U, x yah la nk guna google gak. 😆
    .-= Jimmy MRR2´s last blog ..Change Mobile service provider easily =-.

  4. cmne nk daftar kos?????

    1. :ninja: ntah..myampah tul dgn sistem uitm ni.myusahkan student btul

  5. x paham… :pinch:

  6. Akhirnya Uitm.Edu.My dan Uitm student portal kembali ke indeks carian Google.Nice! :biggrin:

  7. Assalaamu’alaikum,

    Saya sedang mencari seorang sahaja rakan niaga dikalangan ribuan pelajar bagi tiap-tiap kampus universiti untuk menjalankan perniagaan sebagai pengedar/agent produk-produk hasil dari lintah iaitu Sabun Lintah, Balm Lintah dan sebagainya. Untuk maklumat lanjut berkenaan produknya, sila layari http://syukuragrotech2u.blogspot.com.
    .-= Syed Abdul Rahman Syed Ahmad´s last blog ..SABUN HIRUDO =-.

  8. Kepada student tourism yang memerlukan khidmat tuition subjek ticketing, sila e-mail kepada ; [email protected].
    Tutor; 10 tahun pengalaman dalam bidang penerbangan & ticketing.

  9. pukimak betol uitm log in ni
    byk masalah betol la…
    bodo!!!

  10. mcm babi.
    drpd:ucop,opai,odeng n djoy. :devil:

  11. :cwy: knape xleyh bukak studnt portal..tolong r.. nk daftar subjek niew..

  12. nape student portal x leh bukak..nak bt pre regester kos ni..

  13. nape stdent potl x ley bkakk ngokkkk! :angry:

  14. emang xbleh bla..nyampa ak..asl nk log in student portal jew..ad jew prob..
    agk tension owh.. :pouty:

  15. someone help me..
    npe x bley bka student portal..
    nk daftar subjek nieh..

  16. nak tanya kata nya dekat system ehep tu ada untuk rayuan permohonan kolej tu tapi tengok takde pon mcm mane ni?lagi satu kenapa permohonan saya asyik sedang di proses aje?

  17. knp xlei bkak student portal ni…..nk tgok result 🙁

    1. server down sbb banyak sangat student akses. cuba dalam pukul 8-9 gerenti boleh.

  18. sy xblh connect wireless uitm salam student…..
    kat ctu die tlis,username & password xsame……
    pdhal itulah yang btul……knp ye????? 🙁

  19. Some posts are very dry and hard to read, yours has been very well written and informational!

  20. Sesiapa berminat untuk dapat beg not book HP Golla dengan harga yang menarik. Talipon Pak Din 019 3412939. Harga terrrbaik untuk student.

  21. @azizul & azizul2

    korang baru tau ke uitm best?

  22. npe xdpt msuk jengka student wireless.. susa la cmnie.. org len leh je.. tp npe xdpt.. saba je r.. :sick:

  23. npe delete comment aku mnggu lepas pnye..

  24. korg dua ni asik gaduh je..dua2 pn xbest

  25. eh,dh refresh ada plak comment aku

  26. tu la..len kali check dlu

  27. salam…nak tnya..amcm klu nak daftar wireless tu?sdh darftar dlu tp nda dpt jg..tpksa guna no.matrix kwn tiap kali nak online wireless…tolg pliz…. >_<

  28. alamakkkk..amcm nk cek pointer 2uk kelayakan msuk dploma 2

  29. Salam…sy nk tnye cm ne nk retrive surat tawaran uitm bagi sesi 1 2010/2011…sebbnye sy pelukn surt tawarn degree sy tu..srt tawarn yg sy print b4 this da dgunakan n sy xsimpn salinn len srt tawrn tu….hope leh bntu..tq :cheerful:

  30. salam,….nk tnye mcm mne nk daptkan surt tawarn kemasukn uitm sesi awal jan lalu.ini sbb sy xde simpn sftcopy srt tawarn trsebt..n saye memerluknnye skrg….hpe dpt membantu…tq

  31. salam ,,, ni nak tanya .. layak ke kalau sy masuk uitm.sy sudah mempunyai skm(sijil kemahiran malaysia) sampai Level3 dalam bidang komputer networking.ada kah sy perlu masuk pra-U atau trus sambung diploma?? harap dapat membantu terima kasih

    1. untuk masuk diploma Uitm hanya perlu ada SPM…tak perlu level 3 networking SKM sebab semua tu akan diajar semasa diploma

  32. helow … sy nak tanya sesuatu tantang mau masuk uitm.layak ke sy masuk ke uitm.sy cuma ada skm(silij kemahiram malaysia) sampai level3. Perlukah sy masuk pra-u?? atau dpat trus sambung ke diploma atau digree ..???

  33. nak tanye . sebagai pelajar baru , ade tertulis di surat tawaran , kalau nak elaun makanan kene daftar di student portal . masalahnye macam mane nak daftar ? anyone boleh tolong ?

  34. bangga dengan uitm jengka yang serba model……

  35. Assalamualaikum. Penat kawan try daftar wireless ni , pehal tak bole. Tolong bagi respon , takkan asyik nak guna id and password kawan je

Tinggalkan komen anda