Posted on

TweetBot versi Mac OSX dilancarkan pada harga $19.99

tweetbot-mac

Tweetbot, aplikasi twitter yang sangat popular di iPhone dan iPad kini dilancarkan untuk pelantar Mac OS X selepas beberapa siri ujian beta.

Walaupun tidak dinafikan Tweetbot sangat bagus dan berkualiti berbanding aplikasi twitter lain, namun harga yang dikenakan kepada pengguna sangat tinggi iaitu $19.99 (sekitar RM60).

tweetbot-mac[7]

Tweetbot Mac membawakan fungsi yang sedia ada pada versi iPhone dan iPad dengan antaramuka natif kepada pengguna OSX.

tweetbot mac

Untuk fungsi penuh Tweetbot Mac, anda boleh tengok laman web Tweetbot for Mac.

Secara jujur, $19.99 untuk sebuah aplikasi twitter sangat mahal…tetapi pengguna Mac memang dikenali sebagai sangat berduit dan sanggup membayar harga tinggi demi kualiti dan kepuasan. Ke guane?

Download Tweetbot for Mac (Mac App Store).


RELATED POSTS

BACA :  Cari Driver dengan senang menggunakan Driver Magician

2 thoughts on “TweetBot versi Mac OSX dilancarkan pada harga $19.99

  1. aku pakai yg beta punya je. lebih kurang je function dia. tapi sekarang ni mmg tak dapat da beta version. Hehe

  2. Kalau kat iPhone blh download free hehe…kat mac x dpt

Tinggalkan komen anda