Posted on

Tips mencari gadget online termurah di Malaysia

pp1

Dengan pelancaran Apple iPhone 5 di luar negara dan Malaysia tidak lama lagi, dunia sekali lagi dilanda demam gadget yang dahulunya dibawakan oleh Samsung Galaxy S3.

Seperti yang anda sedia maklum, iPhone amat susah dibeli pada minggu pelancaran kerana stok yang terhad dan demand yang sangat tinggi. Anda terpaksa beratur panjang dan mungkin berkali kali mengunjungi kedai kerana kehabisan stok.

Bagi yang ingin menjimatkan masa dengan membeli iPhone 5 secara online, apa kata anda mencuba khidmat perbandingan harga gadget online store oleh PricePanda.

Cara menggunakannya mudah saja, hanya masukkan model gadget yang anda mahukan dan PricePanda akan memaparkan harga terkini gadget  yang dijual oleh online store yang berdaftar dengan mereka. Contoh video dibawah, saya ingin tahu harga termurah untuk membeli Samsung Galaxy S3 secara online.

Dalam masa seminit sahaja saya dapat tahu YouBeli menawarkan harga termurah Samsung Galaxy S3 diantara online store di Malaysia. Mudah bukan?

Bagi saya perkhidmatan oleh PricePanda sangat menjimatkan masa sekiranya anda ingin membandingkan harga dan mencari online store yang menawarkan harga paling berpatutan di Malaysia.

Untuk maklumat lanjut, bolehlah berkunjung link di bawah:


RELATED POSTS

BACA :  Promosi hosting WpWebHost sehingga 90%

3 thoughts on “Tips mencari gadget online termurah di Malaysia

  1. Nice share. Lepas ni boleh survey thru pricepanda ni je. :))

  2. Web2 yang diorang paparkan ni boleh dipercayai ke. Manala tahu nanti, beli iphone tapi dapat lesung batu plak mcm pernah terjadi sebelum ni.

    1. Dari reputasi pembangun PricePanda ni, web yang diorang papar tu boleh dipercayai. Cuma kualiti of service tu je yang kurang pasti semua servis ok ke tak.

Tinggalkan komen anda