Posted on

TIME Fibre Broadband dengan kelajuan 50 Mbps

time fibre broadband

TIME ialah syarikat yang sangat cool, tak perlu create hype, countdown segala bagai, tak perlu iklan memerli pesaing, tak perlu kata broadband terunggul di Malaysia. Dalam diam-diam TIME kini membawakan Fibre Broadband dengan kelajuan 50 Mbps.

Paling menarik, pakej dengan kelajuan 50Mbps daripada TIME ini bermula serendah RM99 sebulan untuk pengguna rumah dan RM148 untuk pakej perniagaan.

Buat masa sekarang perkhidmatan TIME Fibre Broadband hanya boleh digunakan oleh penduduk sekitar Bukit Kiara. Lebih banyak kawasan dan negeri akan mendapat coverage daripada TIME selepas ini.

time fibre broadband[4]

Maklumat lanjut boleh diperolehi di website http://www.time.com.my/. Nampak gaya pihak TIME akan muncul dengan beberapa kempen baru selepas ini, tengok website dan images semua konsep typography dengan tema warna pink dengan putih. Nice.

ISP lain di seluruh Malaysia, apa tindakan yang bakal dibuat bagi mengelakkan pelanggan-pelanggan jumping ship kepada broadband yang lebih laju dan murah?

Sumber: Amanz


RELATED POSTS

BACA :  Cara renew lesen memandu Malaysia secara online

16 thoughts on “TIME Fibre Broadband dengan kelajuan 50 Mbps

  1. yg rm99 bagi 2mbps ngan boost sampai 10mbps.. hmm. bila nak sampai rawang nie? wahahaha~

  2. best gler..tp skg xmenyeluruh lagi la..t kl0 coverage da ley gne byk tmpt nk try gne la..

  3. tapi aku rasa x worth it la..sbb dia ada time booster limit per month pun bape hours je..if terlebey kena charge..dan xtau bape extra charge dia..dan aku percaya kalo dah sedap sedut speed laju mmg xkan off punya slow speed..so end up mesti kena extra charge tiap2 bulan

  4. bila la nak sampai johor ni..berjanggut lah tunggu camni :cwy:

  5. huhu mintak2 sampai sini

    Terkini : Panas!!!

  6. semoga time trus mengurangkan time menunggu :biggrin:

  7. biar betik haha

    rm 99 jek..

    tapi entah tahun bila nk siap tuh.

  8. aku ada baca yg Time Fibre internet ni cuma kat kawasan segitiga emas je kn?

  9. Tak berbaloi. Boost kena bayar. Kalau tak, speed biasa macam streamyx je. Pandai2lah bersyukur dengan apa yang ada.

    1. Oo mcm tu ke bro, thanks bg komen…dpt clear sikit pertanyaan pasal TIME nih

  10. Takpe.Kita tunggu dan lihat je.Bila dah sampai ke semua kawasan,bajetla.kalau agak-agak berbaloi dan mampu dimiliki,kita ubahlahkan.

    Kalau tak ok kita ubahlah pada yang lama balik.Gunakan hak kita sebagai pengguna yang bijak.

  11. unlimited usage, fibre optic, kelajuan 5MBPS pada harga RM99. aku cuma perlu bayar dua kali ganda harga broadband celcom yang hanya sediakan 3GB bandwidth, untuk produk yang berkali-kali ganda jauh lebih baik. tunggu masa nak dapat coverage je.

    1. Celcom broadband makin lama makin hampeh…xtau la, tengok camne nanti diorang punya LTE broadband lak

  12. 50Mbps? wahh..datang la cepat kepadaku wahai coverage

  13. Tgk btul2 50mbps tu speed ke boost..
    klu x silap speed dia x sampai pun..
    ada extra charge lagi..

Tinggalkan komen anda