Posted on

Tema baru sempena genap 500 posts di JomPHP

tema jomphp

Alhamdulillah ! Sedar tak sedar dah genap 500 jumlah posts di JomPHP selama 3 tahun kami menulis blog. Bermula di platform blogspot kami bergerak ke platform WordPress pada hujung tahun 2009 di bawah hosting FIVIO. Sekarang, JomPHP mempunyai purata pengunjung sekitar 100,000 sebulan dan lebih 8000 “fans” di Facebook serta hampir 2 ribu pelanggan RSS feed.

Bagi meraikan post yang ke-500 ini kami membuat keputusan membawakan tema baru di blog JomPHP yang bagi kami lebih segar, kemas dan professional. Sekali sekala terpaksa keluar duit tapi kami rasa ianya berbaloi demi untuk pembaca semua.

Terima kasih FIVIO kerana sponsor hosting kami selama ini dan juga admin Cyberfly yang banyak edit code dan theme sebab beliau lebih cekap PHP, CSS dan segala jenis berkaitan dengan web ini. Kalau ada apa-apa cadangan boleh bagitahu kami di ruangan komen atau di Facebook kami.

Terima kasih di atas sokongan anda selama ini dan kami janji akan lebih maju di masa hadapan.

-Eins


RELATED POSTS

BACA :  Cara-cara install font(s) – XP dan Vista

12 thoughts on “Tema baru sempena genap 500 posts di JomPHP

  1. wahh
    semakin ceria dengan theme baru ni
    tahniah kepada jomphp

  2. aku rasa themes blog ni makin buat aku nak dok sini lama2 je..haha
    memang colour dia jambu macam ko einz 😀

  3. Tahniah! 🙂

  4. aku suka theme baru nie eins.. berbaloi kuar modal.. heheh

  5. nice..putih n cerah.. tapi bila biru cair yg terang + putih nampak silau plak.. tak tau la orang lain ok kot.. :biggrin:

    1. theme nie byk warna…boleh je tukar2 warna lain nanti…for now guna yang biru camni sebab warna fav aku 😀

  6. Wah..biru laut..cyan..cun..

  7. nice la theme ni, tp box entri dgn box sidebar terlalu dekat la.. 😀

    1. baru lepas giveaway…beli theme premium lagi tu now tadak duit dah

  8. cyan = light blue 😉 style kot eins . hoho , nanti buad give away lagi

  9. Assalamualaikum,

    Terima kasih juga kerana memilih Fivio.com sebagai platform hosting jomphp.com. Saya gembira yang jomphp.com membesar dengan jayanya 🙂

    Hope to serve you more ^_^

    Terima kasih,

Tinggalkan komen anda