Posted on

Tahniah : Pemenang contest design T-shirt JomPHP

tshirt jomphp

Tepat pukul 12 malam semalam; pemenang contest design t-shirt JomPHP telah ditentukan. Design di atas disubmit oleh saudara Fahmi dan mendapat jumlah likes paling banyak di facebook fan page kami.

Rekaan Fahmi adalah ringkas, kemas dan ada unsur typography. Tahniah di atas kemenangan.

Hadiah bagi pemenang contest adalah seperti berikut.

  • Cash Rm100
  • Baju tshirt percuma (bila dah siap)
  • Iklan blog percuma sebulan di JomPHP.

Beberapa design menarik daripada peserta contest:

tshirt jomphp raditz farhan

designed by : raditz farhan.

tshirt jomphp[4]

designed by : mike suweet

designed by arif tukiman

designed by arif tukiman : http://arifcool.com

tshirt jomphp[6]

designed by : matmin sajer

designed by yenkerhack

designed by yenkerhack.

Terima kasih kepada semua peserta yang menghantar design kepada kami. Nanti kami email kepada mereka yang bertuah (design yang kami suka).

Kepada saudara Fahmi; sila follow up kami untuk tuntut hadiah.

Berkenaan tshirt jomphp, kami akan maklumkan bila ready. Boleh dapatkan updates terkini di facebook JomPHP. Terima kasih.


RELATED POSTS

BACA :  JomPHP, satu transformasi akan berlaku?

16 thoughts on “Tahniah : Pemenang contest design T-shirt JomPHP

  1. woot! dah agak mesti le pegi
    hitam + pink memang konbinasi yg menarik
    gegel boleh pakai, laki gentle punboleh..wahaha

    1. laki + gegirl bleh pakai…ok dah tuh 😀

      1. wa..cepat la produce t shirt..nak beli nih.. x sabaq dah aku..

  2. Tahniah pada pemenang! 🙂

  3. order terus sehelai. Saiz L

  4. Tahniah kpd pemenang…xde rezeki kali ni…lenkali ade lg bole join lg hehe

    1. Lambat submit…rugi voting…

      1. huhu tula lmbt tau plak..

  5. walaupun x menang. dpt jadi pilihan admin pon jadilah .haha :D,baru nak merasa banner blog di jomphp ni.pergh 😀

  6. Waaa…cun2 gak design yg kalah tu…leh wat 2nd print tu nanti…:)

  7. Bila bole beli? kalau bole nak beli 2 3 4 designs 😀

  8. walao aku minat design nom 2 tu… 😀 tulisan jomphp kt t-shirt nom 1 tu kalo “jom” tu wane pteh “php” wane biru kt t-shirt pteh pun aku rasa ok… mintak designer wat 2-3 pilihan warna la :w00t: aku bli 3 3 nnt 😆

  9. bila bole order? xsabaq nak beli ni. 😀

  10. teringat t-shirt Hujan bila tengok design nombor 1..heheh..

  11. tak kisah sapa menang, aku nak beli nanti. 😀

Tinggalkan komen anda