Posted on

Koleksi tema Vista terbaik pilihan JomPHP

Sebenarnya dah lama saya post benda nih kat forum lowyat..tapi rasanya rugi kalau tak share dengan pembaca-pembaca blog JomPHP 🙂

Kepada yang tercari-cari Vista themes untuk didownload atau dah bosan dengan Vista Aero interface,koleksi ni merupakan alternatif terbaik yang pernah saya gunakan 🙂

Visual Style nih hanya untuk Windows Vista saje..so sape2 yang tak pakai vista tu boleh tengok gambar je la 😛

Segala visual style dlm post nih dikreditkan kepada author visual style tersebut 🙂

Cara untuk gunakan visual style nih boleh didapati di bawah sekali.

Continue reading Koleksi tema Vista terbaik pilihan JomPHP