Posted on

Spyware Doctor Free Download (dengan antivirus)

Ok, sebelum ini saya telah berkongsi tentang cara -cara untuk download Kaspersky Internet Security 7 (dengan lesen sah selama 6 bulan). Kali ini pula, saya akan memberitahu anda cara-cara untuk mendapatkan perisian sekuriti Spyware Doctor secara percuma.

Spyware Doctor adalah antara perisian antispyware yang terbaik dan antara yang paling popular. Cuma disebabkan ianya adalah perisian berbayar /shareware maka pengguna lebih suka menggunakan perisian antispyware percuma seperti SuperAntiSpyware dan Spyware Terminator.

Jika anda berminat untuk menggunakan Spyware Doctor, anda boleh download versi percuma :

1) Spyware Doctor 5.5 Starter Edition (15.47MB)
2) Spyware Doctor with AntiVirus 5.5 Starter Edition (25.36MB)

Perhatian! Disebabkan ini adalah versi percuma Spyware Doctor, sesetengah fungsi dan komponen protection adalah sangat terhad; spt real-time protection dll. Spyware Doctor juga mungkin mempunyai konflik dengan Kaspersky (AV dan IS) proactive defense, jadi anda hendaklah set permission dengan betul. allow mana yg patut jer =p

Selamat mencuba 🙂 Jika ada sebarang masalah atau pertanyaan sila komen ya !!! 😛

Link : VNUNET


RELATED POSTS

BACA :  Autorun Eater: Remove suspicious autorun.inf

5 thoughts on “Spyware Doctor Free Download (dengan antivirus)

  1. kalau kita install spyware doctor dahulu dan selepas itu install kaspersky antivirus, kaspersky akan menyuruh kite uninstall spyware doctor dahulu sebelum boleh install antivirus.. tak compatible katanya.. tak tahu laa kenapa..

  2. yang eloknya…install kaspersky dulu baru la install spyware doctor..

    biasa la kaspersky…rasa cam bagus sgt mana leh ngam ngan software lain..hahah:D

    apa2pun both kaspersky n spyware doctor mmg bagus…combo yg direcommended..:)

  3. Tulisan artikel di blog Anda bagus-bagus. Agar lebih bermanfaat lagi, Anda bisa lebih mempromosikan dan mempopulerkan artikel Anda di Social Bookmarking Indonesia http://www.infoGue.com ke semua pembaca di seluruh Indonesia. Salam Blogger!
    http://www.infogue.com/
    http://software.infogue.com/spyware_doctor_free_download_dengan_antivirus_

  4. Whatz up, I am glad I pressed harder enough until I found spyware doctor starter edition, because this post on Doctor Free Download (dengan antivirus) | JomPHP was extremely helpful. Just last Tuesday I was pondering on this quite a bit.

  5. Bagus la kita peka dengan benda2 ni….baru selamat PC. Maklumlah la skang ni macam-macam ada…

Tinggalkan komen anda