Posted on

Sobees Lite – twitter dan facebook client yang canggih dan bergaya

sobees-lite

Sobees Lite ialah twitter dan facebook client untuk desktop anda. Ia juga menyokong Myspace dan Linked-in.

Apa yang menarik mengenai sobees lite ialah ianya mempunyai antaramuka yang sangat cool serta fungsi yang canggih. Sebagai contoh, anda boleh update status facebook dan twitter serentak.

sobees-lite[7]

Mempunyai dua pilihan warna tema, blue dan black. Screenshot pertama menggunakan tema biru dan ini pula tema warna hitam.

sobees-lite[9]

Anda juga boleh arrange layout yang anda suka. Saya guna layout two column sebab mudah nak arrange.

sobees-lite[11]

Tak rasa teruja dengan Sobees Lite? Apa kata anda download dan cuba sendiri perisian yang agak hebat ini.

Download Sobees Lite.

Selamat mencuba! šŸ™‚


RELATED POSTS

BACA :  Gadget Facebook,Twitter dan Blogger untuk Windows 7

14 thoughts on “Sobees Lite – twitter dan facebook client yang canggih dan bergaya

  1. ni nak saing tweetdedck ke ni? ..
    akan di cuba šŸ™‚
    .-= hydir´s last blog ..[Khas Maulidur Rasul 1431H] Allah mengasihi mu, Malaikat berselawat ke atas mu .. KITA? =-.

    1. memang macam nk bersaing dengan tweetdeck ni.. ko try dulu hydir.. kalo best, bagitau aku ek.. hehe.. setakat ni aku masih berpuas hati dengan tweetdeck kot.. client2 lain yg aku try sume tak ngam dengan citarasa aku.. tweetdeck memang terbaik.. buat masa sekarang ni..
      .-= Anarm´s last blog ..Aku seorang jurujual buat Direct Selling =-.

  2. Haha…aku tak pernah guna tweetdeck so takleh buat comparison…
    tapi sobees nie dapat recommendation dari beberapa blog it omputeh yg top2..
    .-= EiNS´s last blog ..20 tips berguna untuk pengguna baru Apple Iphone =-.

  3. wah.. cool gile… tapi twitter aku tak aktifla..
    .-= Amir´s last blog ..SPM: Berjaya atau Gagal? =-.

    1. Facebook pun boleh bro…
      kenapa tak aktif twitter…twitter syok arr
      .-= EiNS´s last blog ..20 tips berguna untuk pengguna baru Apple Iphone =-.

  4. setia kat tweetdeck lagi šŸ˜€
    .-= fina fento´s last blog ..Demam demam pun nak berjalan jauh #1 =-.

  5. Ramai pengguna tweetdeck ek?

  6. Gune Seesmic :cheerful:

  7. aku sorg je ke yg gune Echofon? huhu. yg penting ringan,tk nk yg berat2.
    .-= finalcross´s last blog ..Penantian Iron Man 2 =-.

    1. Kekadang aku guna gak echofon…takpe bro, pilihan masing2…ikut suka je nak pkai pape pun asal bahagia šŸ˜Ž
      .-= EiNS´s last blog ..20 tips berguna untuk pengguna baru Apple Iphone =-.

  8. sobees lite ni x sehebat tweetdeck

  9. kejap.. kejap.. kejap.. patut la hari tuh tersedak. upenye ade printscreen kat sini. hahaha… pames sekejap. tapi gambar botak plak

    tapi masalahnye aku ni jenis tak suke taskbar penuh. kalau boleh embed dalam browser lagi aku suke. ape pon thanks for sharing bro
    .-= Kreuger´s last blog ..Burj Dubai ā€“ Pemandangan Dari Dalam =-.

  10. mcm menarik…nak cubalah…
    .-= mohdisa´s last blog ..Iā€™m going to the Gatsby Deodorant Street Fair =-.

  11. Aku dah guna sobees ni,huhu best woo
    .-= wazy´s last blog ..Achik Spin Meninggal Dunia =-.

Tinggalkan komen anda