Posted on

Semakan Kemasukan ke IPTA

 

Walaupun entry ini bukan berkaitan dengan tutorial komputer tapi saya berasa terpanggil untuk membuat post ini bagi menyenangkan proses untuk menyemak keputusan kemasukan ke IPTA untuk sessi 2008/2009.

Pelajar lulusan STPM/Matrikulasi boleh menyemak keputusan anda dengan menekan link-link berikut.

Dapatkan tips-tips belajar di Universiti secara percuma dengan memasukkan emel anda disini.

Masukkan emel anda disini:

 

Semakan Keputusan Permohonan Kemasukan ke IPTA – PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN STPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2008/2009:

Online:

 
1. MOHE
2. JPT UUM

Call:
03-88835858 atau 03-88835848

SMS:

UPU kepada 32020, 33310 atau 32300

Rayuan:
Erayuan

Semakan Kemasukan Politeknik Sessi 2008:
Politek

Harap dapat membantu. @adil Tahniah kepada yang berjaya@senyum dan bagi yang tidak berjaya, jangan putus ada, life goes on, keep moving forward. @sengihnampakgigi

Wuuu…aku jugak yg x berpeluang blajar kat IPTA @nangih @nangih

RELATED POSTS

BACA :  Salam Ramadhan / سلام رمضان

9 thoughts on “Semakan Kemasukan ke IPTA

  1. lol..x bley ke? Insyaallah buleh. Kemasukan ke-2

  2. hehe 😛 ak dulu foundation IPTS..so kn smbg degree IPTS gak la…tu yg x berpeluang blajar kat IPTA tu..

    By the way skarang ok la ak amik degree under USM wlaupun bkn kat IPTA..:D

  3. pe cite..rayuan da buat tapi x dapat nak masuk…silap dp pihak pengurusan kenapa kite yg perlu tanggung?macam teraniaya je rasa…surat rayuan siap bagi kat tangan…janji nak tolong…tapi

    1. sbbnya ramai lagi yg buat camtu

  4. harap2 dapatlah masuk uitm………….dapat terus berjaya….!!!!! :cheerful: :biggrin:

  5. tlong gue . .
    xdpt nk msuk u . .
    kempunan gue . .
    wawawawa . . .

  6. msty sronok dpt msok u kan..

  7. cam nbe nk daftar :cheerful:

Tinggalkan komen anda