Posted on

Salam Semester Baru

Salam!

Untuk pengetahuan anda semua, penulis-penulis jomphp sedang sibuk berikutan bermulanya semester baru bagi pelajar universiti.  

Cyberfly baru memulakan pengajian peringkat ijazah dalam bidang perkomputeran, manakala EiNS dan Jauze pula merupakan pelajar Ijazah Sarjana Muda Farmasi tahun dua. Selain itu, kami juga sibuk meng-update blog IPSA (ICT Pharmacy Student Association) demi memastikan blog tersebut sentiasa berwajah baru dan terkini.

Oleh itu, kami ingin memohon maaf sekiranya ada soalan atau komen yang tidak terbalas. Kami akan kembali bergiat aktif dalam masa terdekat selepas tamat urusan-urusan penting yang harus diselesaikan terlebih dahulu.

Teruskan memberi sokongan kepada kami. 

Nantikan tutorial-tutorial yang lebih kemas, mantap dan menarik dari JomPHP. Sekian. @kenyit


RELATED POSTS

BACA :  Undi design t-shirt JomPHP pilihan anda

6 thoughts on “Salam Semester Baru

  1. bro..ade tcpip.sys tok vista sp1 x???

  2. doakan aku yang tgh final exam nie..walaupun satu paper mahu juga dpt result ok untuk paper major…

  3. Bukak putera.com > cari thread deluge > author dia Evilsmile (aku la tu)

    Kat bahagian internet kot…

    Susah siot ak xleh bkk putera.com cni xtau nape

  4. bro, ko study mana? orang baru masuk sem dia dah nak final exam…

    anyway all the best ntuk smua teman2 bloggers yg masih student…

  5. besa la…xsume tempat same kan… korang tgh nk masuk aku plk tengah plan nk habiskan berlajar

  6. oo ok…wlaupun minggu nie agak sucks aku tetap menulis artikel cni..huhu

Tinggalkan komen anda