Posted on

Reimage Pc Booster – Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa

Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa dengan  Reimage Pc Booster!

image

Salam, apa khabar pembaca JomPHP? Kali ini saya akan memperkenalkan perisian menarik, di mana anda boleh menggunakannya untuk melajukan pc atau laptop anda yang menggunakan sistem operasi Windows.

Perisian itu ialah Reimage PC Booster. Anda boleh baca lebih lanjut mengenai perisian ini di sini.

Bagaimana perisian ini dapat melajukan pc anda? Sebenarnya, sistem operasi windows menjadi semakin lembab apabila digunakan dalam tempoh yang lama kerana masalah registry yang corrupt. Reimage akan repair masalah registry dan sekaligus mengoptimasikan kelajuan windows anda. Perisian ini berfungsi secara automatik, hanya perlu install dan launch, dan perhatikan kelajuan windows anda akan bertambah baik dari masa ke semasa.

new-animation-booster[1]

Reimage meningkatkan kelajuan program yang biasa anda guna seperti Firefox, Internet Explorer, Word, Photoshop dll. Selain itu, kelajuan ketika menggunakan windows explorer dan kelajuan ketikan browsing internet juga akan bertambah baik. Ia juga mampu mengelakkan windows anda daripada masalah selalu crash dan blue screen of death.

Download Reimage PC Booster dan alami peningkatan kelajuan windows anda sekarang!

Selamat mencuba, ada apa2 soalan sila tanya ya!

 


RELATED POSTS

BACA :  Perisian winabler membolehkan anda unlock fungsi penuh perisian percubaan

24 thoughts on “Reimage Pc Booster – Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa

  1. Wah! Satu lagi kongsian yg amat menarik utk sama2 di-coba terai test nih!
    Thanks EiNS for this great sharing 🙂

  2. Lupa tanya; Windows 7 buleh jalan tak ni?
    .-= annamir´s last blog ..Adam En Silueta (REPOST) =-.

  3. Nak try gk..laptopku dah mcm siput dh..hoho :pinch:
    .-= enkha´s last blog ..Catur Bistari Memupuk Hikmah Bisnes! =-.

    1. Kalau dah teruk sangat dia punya lembab tu terus format baru la bro
      .-= EiNS´s last blog ..Kempen I Love Malaysia – Menangi Iphone 3GS dan WD Hard Disk =-.

  4. betulkah bro boleh lajukan sistem windows? aku nakkan jawapan pastu baru dload he3.

    1. Secara teorinya lah…tapi kena guna untuk beberapa ketika dulu lah…mustahil dengan install software ini windows tetiba jadi laju itu memang tak logik…

      yang penting usaha dan rajin ngetest
      .-= EiNS´s last blog ..Kempen I Love Malaysia – Menangi Iphone 3GS dan WD Hard Disk =-.

  5. mlm ni aku cuba try test..
    thanks for sharing.. :wub:
    .-= Anarm´s last blog ..Kempen I Love Malaysia sempena merdeka =-.

  6. Ini Free Trial saja..lepas tu dia minta dibayar, jadi berapa yang perlu dibayar? Saya berminat 🙁 h untuk dapatkannya

    1. Selepas diupdate, rasanya boleh pakai lg…saya pun tak faham sistem trial dia…sebab even dah expired kadang2 tu still boleh pkai
      .-= EiNS´s last blog ..Cuba Google Chrome versi terbaru melalui developer channel =-.

    2. aku ader uniblue registry booster siap ngan serial code..
      kalo nak download ,nie link die->http://rapidshare.com/files/270346221/Uniblue_Registry_Booster_Serial_code_inserted.rar
      sesape nak cube pown bleh
      Eins jomphp.com bleh tolong wat review pasal software ni bley? :cheerful:

      1. Reimage pc booster ni automatic…xyah konfigure pape…lgpun secara jujur aku tak menggalakkan penggunaan software warez dalam blog JomPHP…

  7. serius menarik gila yang ini. aku nak cubalah. thanks bro. haha
    .-= mohdisa´s last blog ..LG GD900 Crystal =-.

  8. nk cba dlu ya….

  9. salam bro..

    software ni trial ke
    .-= wazy´s last blog ..Panduan Bagaimana Untuk Menyambut Ramadhan =-.

  10. TQ for the info..slmt bpuasa..
    .-= anakmalaysia´s last blog ..Jerawat =-.

  11. perghhh!!!!!!mmg best r sfware neh….aq da try gne….mmg sy0k abih……lapt0p aq jd makin laju skg…..thanx br0!!!

  12. jadi semakin laju takpe.. 🙂 sepatutnya penjagaan komputer/laptop harus dimulakan sejak hari pertama penggunaannya….

    nak tanya. software ni tak mendatangkan kesan sampingan terhadap sistem laptop ke?

  13. Reimage Adalah Software BerMalware Kerana Ada PUP Dianggap Spyware Software

    Dari Pentadbir Dunia IT Aiman Dari http://duniaitaiman.blogspot.com
    .-= Pentadbir Dunia IT Aiman´s last blog ..Cheat Engine 5.5 =-.

  14. […] Recognition dan Instant-On windows 8 mockup by mr-bonheur Neowin melaporkan bahawa satu dokumen…Reimage Pc Booster – Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa Jadikan PC anda lebih laju daripada biasa dengan  Reimage […]

  15. saya guna window7 masalahnya saya dah install sofware ini tetiba com saya problem lepastu auto update so mcm mana saya nak buat nak unistall x bolih saya terus delate dari program file harap bantu saya dgn masalah ini …

Tinggalkan komen anda