Posted on

Promosi hosting WpWebHost sehingga 90%

Satu lagi berita baik kepada webmaster atau blogmaster yang berniat untuk membeli hosting. WpWebHost bakal mengadakan promosi hosting sehingga 90% bermula hari ini pada pukul 2 petang. Kepada yang belum kenal WpWebHost, WpWebHost ialah satu penyedia hosting terkemuka didunia dan diguna oleh blog IT paling popular di Malaysia, iaiatu Hongkiat.com.

Spec yang ditawarkan ialah (Freedom Plan)

  • Total web space: 50GB
  • Monthly data transfer: 500GB
  • FREE lifetime domain name
  • Host up to 50 domain names per account
  • cPanel
  •  

    Dengan potongan 90%, anda dapat membeli hosting tersebut dengan harga kurang dari rm30!

    Berminat, jangan lepaskan peluang ini kerana promosi adalah terhad. Lawati WpWebHost sekarang juga!

    Source : WpWebHost 90% discount

    p/s : Saya pn sedang berkira-kira nak beli 3 hosting sekaligus.hehehe..


    RELATED POSTS

    BACA :  Panduan Menggunakan Deluge (men-deluge)

    10 thoughts on “Promosi hosting WpWebHost sehingga 90%

    1. EPP Code tu nak dapat mane

      1. sepatutnya kat page Freedom plan tu. tapi tak keluar lagi promotion code tu.

      2. Bukankah EPP Code ini domain secret key. Jadi cari la dlm domain manager.

        dah habih promosi 90% tu.. haha
        .-= arynet´s last blog ..Reka Bentuk Blog Baru =-.

    2. Aku dah dapat 80% untuk 2 unit. Yay!

    3. mak ai..nak beli 3 sekaligus…ada projek baru ke ni?hehe :biggrin:
      .-= aizuddin´s last blog ..Peristiwa Kapal Mavi Marmara Diserang Tentera Israel =-.

    4. Hahahaha aku dah berjaya beli satu akaun, byr untuk dua tahun sebanyak USD24 (RM78) dengan free lifetime domain…

      berbaloi2…hahahah
      .-= EiNS´s last blog ..Promosi hosting WpWebHost sehingga 90% =-.

    5. menarik.. ader lagi ke promosi nih ? :wassat:

      1. @beyta:dah expired dah bro…aku n cyberflyx berjaya sambar hosting nih sorang satu

    6. owh yeke~ hehe.. melepas lah…

    Tinggalkan komen anda