Posted on

Promosi hosting & domain sempena Merdeka – Sehingga 50%!

sbanner-merdekaday

Berita baik kepada blogger dan webmaster yang sedang berhajat untuk membeli domain dan hosting untuk web baru anda.Sempena sambutan Merdeka pada bulan ini, beberapa syarikat hosting tempatan telah membuat promosi sehingga 50% untuk pakej hosting dan juga domain.Jika anda ingin menjimatkan duit anda, ini merupakan masa terbaik untuk membeli hosting dan domain anda.Berikut saya senaraikan beberapa promosi yang sedang berlangsung.

Exabytes Merdeka 50% diskaun

 

Promosi ini berlangsung selama 1 bulan dari 18 Ogos 2009 sehingga 14 September 2009.Anda akan menikmati diskaun sehingga 50% untuk semua pakej hosting yang ditawarkan oleh Exabytes.

Tapi jangan terlambat kerana setiap hari diskaun tersebut akan berkurangan sehinggalah menjadi 30%!

Pada masa artikel ini ditulis, diskaun yang ditawarkan ialah 48%.

Kunjungi Exabytes Malaysia untuk keterangan lanjut.

Baitulbytes diskaun

 

Baitulbytes Hosting juga tidak ketinggalan mengadakah promosi untuk pakej hosting mereka.Kunjungi link ini untuk keterangan lanjut:

Bailtubytes special

Jangan lupa juga kunjungi MalaysiaHostingReview.net untuk promosi-promosi terbaru dan review hosting Malaysia.


RELATED POSTS

7 thoughts on “Promosi hosting & domain sempena Merdeka – Sehingga 50%!

  1. hoho 50% kew? mcm gempaq aje.. usha sat ar.. tp exabytes ni bagus ke eh? mcm serverfreak lebih sedap aje..
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..Survey: Negaraku Blogger Gathering =-.

  2. nak tny.. blogspot leh pakai webhosting x??

    1. Blogspot boleh guna custom ftp tapi cacat la…emm blogspot boleh guna custom domain cam .com .net dll…

      kalo dah ada hosting sila lah guna wordpress pula 😎
      .-= EiNS´s last blog ..Salam Ramadhan dan selamat berpuasa! =-.

  3. blogspot tak perlu pakai hosting 😉

  4. gtu ke syah? rsnye exabytes mcm setaraf la ngn serverfreak… ade sape2 nk sokong?

  5. nak beli tu boleh.tapi tak tahu nak buat apa.simpan dulu.untuk buat sesuatu pada masa akan datang. :whistle:
    .-= safar´s last blog ..Selamat berpuasa tema logo merdeka =-.

  6. Tahniah kepada saudara kerana promosikan EXABYTES_MERDEKA. Silalah berkunjung ke http://exabytes-merdeka.blogspot.com
    .-= EXABYTES´s last blog .. =-.

Tinggalkan komen anda