Posted on

Pikom PC Fair Kelantan Trade Centre 19-21 Mei 2011

20110515-063448.jpg

Saya difahamkan ada Pikom PC Fair bakal berlangsung di Kelantan Trade Centre pada 19-21 Mei 2011 nanti.

Biasanya kalau dekat Kelantan PC fair buat dekat KBMall tapi kali ini nak buat tempat lain pulak?

Kalau yang nak beli laptop baru elok sangatlah pergi beli masa PC fair sebab biasanya harga sangat murah dan banyak free gift.

Kalau ada masa saya buat tips beli laptop, edisi 2011 pula. Kot2 ada yang berminat beli laptop untuk gaming ke.

Edit : ralat, pc fair akan diadakan di Kelantan Trade Centre (KTC) dan bukannya Kota Bharu Trade Centre. Terima kasih kepada komentar kerana membetulkan.

+posted using WordPress for iPhone.


RELATED POSTS

BACA :  Masalah CPU 100% load, Bitcoin Miner, dan cara penyelesaian

12 thoughts on “Pikom PC Fair Kelantan Trade Centre 19-21 Mei 2011

  1. nak beli pendrive laa 😛

    1. Poli cuti ko loni boh

  2. bro apa feel n perbezaan pakai 15.6 than 14″ laptop? nak smbung bljr dlm web design n tech soon.. rancang nak ambil 15.6 punya, senang skit edit graphic.. ada tips?

    1. 15.6 lebih besar dan lebih berat…depends setengah orang suka screen besar…baru sedap nak multitasking, editing dan gaming bagi aku lah

  3. bukan kat ktc (kelantan trade center) ker ???

    1. Yeke…kelantan trade centre ke kota bharu trade center nih? Boleh tolong confirmkan?

  4. harap pc fair kb kali ni besar skit…ni duk jual laptop dgn printer jer..xde barang lain trutama brg pc..kalau stakat laptop tu xpyh pcfair pun…

    1. Kat mana2 pun xde barang PC Bro…keutamaan laptop, printer, pendrive, external etc je

  5. Pembetulan, bukan KBTC tapi KTC..Kelantan Trade Centre

    1. thanks nanti aku edit…salah maklumat 😛

  6. aah skunk rapidleech x le open ler…adess arap2 x lama la..

    1. tunggu diupdate kemudian…server down

Tinggalkan komen anda