Posted on

Perkhidmatan setup blog wordpress

wordpress_setup_page

Adakah anda mahukan blog wordpress dengan domain .com seperti blog JomPHP tetapi anda mungkin :

1. Tidak tahu caranya

2. Anda tidak mempunyai masa untuk setup sendiri

3. Anda mahukan blog anda di setup oleh pakar

Jangan risau kerana kami menyediakan perkhidmatan setup blog wordpress khas untuk anda dengan bayaran yang sangat berpatutan.

Pakej A ā€“ Rm150

Apa yang anda dapat:

  • Setup lengkap wordpress
  • Automatik database backup setiap hari ke emel anda
  • Professional email. Contoh pro@blog.com
  • Permalink yang mesra SEO
  • Import artikel dari blog lama anda
  • Spam protection
  • Favicon
  • Lebih 25 tema cantik dimuatkan untuk anda
  • Semua plugin berguna akan dimuatkan
  • Sekuriti yang telah dioptimize
  • Email form untuk melanggan artikel melalui emel
  • Akaun FeedBurner untuk menguruskan pelanggan RSS
  • Akaun Google Analythics untuk analisis statistik blog anda
  • Submit blog anda ke Google, Yahoo, MSN dan Bing
  • Percuma review blog anda dalam JomPHP
  • Blog siap dalam 48jam setelah pihak hosting menyiapkan akaun anda.

Syarat-syarat untuk Pakej C:

Anda boleh menggunakan mana-mana hosting yang anda mahu. Hanya emelkan username dan password hosting anda dan kami akan setup blog anda secepat mungkin.

Pakej D ā€“ Rm200

Apa yang anda dapat:

  • Hosting + Domain dari SepakuHosting.net
  • Setup lengkap wordpress
  • Automatik database backup setiap hari ke emel anda
  • Professional email. Contoh pro@blog.com
  • Permalink yang mesra SEO
  • Import artikel dari blog lama anda
  • Spam protection
  • Favicon
  • Lebih 25 tema cantik dimuatkan untuk anda
  • Semua plugin berguna akan dimuatkan
  • Sekuriti yang telah dioptimize
  • Email form untuk melanggan artikel melalui emel
  • Akaun FeedBurner untuk menguruskan pelanggan RSS
  • Akaun Google Analythics untuk analisis statistik blog anda
  • Submit blog anda ke Google, Yahoo, MSN dan Bing
  • Percuma review blog anda dalam JomPHP
  • Blog siap dalam 48jam setelah pihak hosting menyiapkan akaun anda.
BACA :  Download Hotfile, Megaupload, Filesonic, Wupload Dengan Akaun DebridMax

Syarat-syarat untuk Pakej D:

Anda tidak perlu risau mengenai pembelian hosting dan domain.Kami akan menguruskan semua untuk anda. Pakej hosting yang digunakan ialah Pakej Bisness yang mempunyai bandwidth 50gb dan space 3gb.

Bonus :

Beritahu kawan anda dan jika mereka menempah mana-mana pakej, rm10 akan disalurkan kepada anda setelah bayaran dibuat. Mudahkan?

Pertanyaan?

Sila tinggalkan komen anda disini ataupun emel ke [email protected] . Boleh juga ym : cyberflyx

Pastikan anda membaca dengan jelas syarat-syarat yang ditetapkan.


RELATED POSTS

43 thoughts on “Perkhidmatan setup blog wordpress

  1. wahahaha marbeles bebeh..nape la aku golongan yg dah lame ber blogging..tak dpt pakej2 best camni.. :tongue:
    .-= Roslan Nazri´s last blog ..Google Wave Invitation Untuk Anda =-.

    1. Ha.. ha.. betul tu..

      Kalau jomphp dah membgaun awal2 dulu.. boleh la kut blogger lame merasa.

      Anyway, ini akan menambahkn lg blogger kt mlaysia ni. satu perkembgn baik.
      .-= Jimmy MRR2´s last blog ..How to make website like ebay? =-.

  2. bagus entri ini, terang dan jelas

    kes pagi tadi, kak jie dah email apa yang patut – yg lain terserah pada tuan punya…
    .-= Kujie´s last blog ..Iā€™m a Sherlock Holmes in the making =-.

  3. aku penah nk buat servis mcm ni dulu tp kesuntukan masa plak.. good luck! nnt bleh belanjo teh o beng~ :tongue:
    .-= Anarm´s last blog ..Meredah lautan demi sebuah hosting =-.

  4. nak buat satu gak ler..
    leh?
    hehehe..
    :cheerful: :cheerful: :cheerful:
    .-= Si Naga´s last blog ..10 Ramalan Nostradamus Paling Popular =-.

    1. buat jangan tak buat šŸ˜›

      1. Woh.. congratz.. congratz..

        Memang cukup murah dah ni… usaha lagi… cuba promote kat forum2 same.
        .-= Jimmy MRR2´s last blog ..How to make website like ebay? =-.

  5. Aku skrg guna blogger tp nk gunakan wordpress tp dgn domain yg sama. Amacam? Bleh buat?
    .-= hydir´s last blog ..Fansrock Zone: The ’roundest’ ball ever for World Cup 2010 =-.

      1. nak ambik pakej mana tu? ada apa2 yg aku kena buat dulu?

        satu lagi, google aps aku kacau tak kalo pindah hosting ni?
        .-= hydir´s last blog ..Taman Nira BP juara November kbsoccernet x-league =-.

        1. amik pakej D paling murah. sbb sekali ngan hosting domain. google aps tak kacau. :biggrin:

  6. design website ko serabai.. cakap nak setup website org.. ohhhh.. :wub:

    1. ada aku cakap nak design website?noob biar bepada-pada bro.

      1. Dah agak…mesti ada yang dengki…len kali baca biar habis bro…kami bukan nak design website…nak setup blog je…
        .-= EiNS´s last blog ..Perkhidmatan setup blog wordpress =-.

      2. relex bro… bese la tu.. perniagaan.. bukan semua org suke kite.. huhu

        1. dengki tul org tu ek?

          lepas tu lak pengecut x bagi nama betul …apecer… šŸ˜†
          .-= Taufik SM´s last blog ..Gambar seksi Farah Alya =-.

    2. org nak buat bisnes jangan la kacau….org buat benda baik mesti ada org nak dengki…manusia oh manusia…
      .-= E_peace6679´s last blog ..Menuju ke arah Open Source =-.

  7. mcm mane pakej A yg percuma 2?? bleh terangkan sket x..

    1. camni. bila beli hosting melalui link tu, Exabytes akan bagi komisen kat aku. So aku amik komisen tu je la, tak cas setup.

      1. makneny mase kite first beli 2 free ke x??

        1. maknanya bro just bayar harga hosting dan domain je la. setup tu kira free je. tp tertakluk kepada pakej hosting la.

  8. Bagus ni…
    .-= annamir´s last blog ..Indahnya Dhuha Itu! =-.

  9. Keh3… lama tak jenguk jomPHP.. :w00t:
    .-= masokis´s last blog ..Peperiksaan Akhir Julai 2009 =-.

  10. perghhh berbisnes ko skrg eh cyberfly… kalo aku banyak masa, aku pun nak wat gak.. lani tenet dah takde dah.. sian aku.. hohoho..
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..Kronologi Kehidupan Kill-Vearn di Dunia Pekerjaan =-.

  11. aku sangat pelik ngan commentluv jomphp ni.. nape gi detect post aku yg lame berhabat daa.. tepakse aku unable kan.. aiya..

  12. wahh..

    mcm best je pakej-pekej ni,kalau ade member yang baru menceburi wordpress ni,aku suh dorang tengok web ni k
    .-= wazy´s last blog ..Facebook =-.

    1. thanks bro. jangan lupa tuntut rm10 ngan aku kalau ada member yang jadi pelanggan šŸ™‚

  13. bro..
    hosting tu utk ape?
    kalo x bli hosting bley ke?

    1. salam.wordpress perlukan hosting untuk install.
      .-= cyberfly´s last blog ..Perkhidmatan setup blog wordpress =-.

  14. Salam,

    Cantik pakej.
    Nanti aku kasitau kalau ada client yg nak develope blog. RM10 sorang kira ok aa.

    1. thanks bro :happy: :happy:
      .-= cyberfly´s last blog ..Perkhidmatan setup blog wordpress =-.

  15. Bila agaknya aku nak aku macam ni.teringin cari duit lebih.
    .-= safar´s last blog ..RM0.01 beli gula-gula =-.

  16. perghhhh.affiliates naik bryyyy
    .-= loq´s last blog ..Nak akaun google wave? =-.

  17. :unsure: Anyway, ini akan menambahkn lg blogger kt mlaysia ni. satu perkembgn baik.. thanks…
    .-= past local weather reports´s last blog ..Reasons behind occurrence of hurricanes =-.

  18. […] Cubiex.com ~ Malaysia Affordable Domain and Web Hosting menawarkan pakej web hosting, reseller hosting, vps hosting mampu milik serta premium kepada individu dan syarikat […]

  19. aku ingtkn free je..hehe…

    1. Nak free contact aku….hehe

  20. ok je,, murah bro.. kt situ,, huuhuh

  21. nak setup website…
    yg skrg ni just gune myspace je. nak tukar ke blog wordpress pastu dptkan domain..

    1. sorry lambat reply. internet problem. jom kita ym / emel malam ni šŸ™‚

  22. never let anything,break our [email protected] a minutes

Tinggalkan komen anda