Posted on

Penyedia Web Hosting manakah pilihan anda?

[poll id="4"]

Sekadar ingin tahu penyedia web hosting manakah yang menjadi pilihan anda.Dan juga jangan lupa tinggalkan pujian dan kutukan anda mengenai penyedia web hosting di Malaysia di Malaysia Hosting Review.

p/s : Malaysia Hosting Review telah berwajah baru 😉

my


RELATED POSTS

30 thoughts on “Penyedia Web Hosting manakah pilihan anda?

  1. Aku vote on lain2…hahaha
    .-= EiNS´s last blog ..Aku memang sibuk dan tiada masa update blog =-.

  2. vote lain2 sbb baru cuba satu hosting yang tak list kat bhgn vote.. klu ble sugest yg murah n bersesuaian for next year.. bulan 2 nak renew..

    hurmmm so far yg guna ni Ok.. cuma sbb newboe terasa cam da membazir tak pakai lagi 3 ruang subdomain… :blush:
    .-= cidimidi´s last blog ..Minggu yang Huru Hara =-.

  3. Dah vote dah….nampaknya web hosting kak jie dok atas sekali..hehehehe
    .-= Kujie´s last blog ..Dunia mengecut atau kita mengembang? =-.

  4. Ahaa, saya tak vote sebab saya tak tau pun mana satu yg bagus atau tak bagus hehe 🙂
    .-= annamir´s last blog ..KLCC From My Lens =-.

    1. kl nak tau yg mana bagus, kunjungilah Malaysia Hosting Review :happy:

  5. aku ingat exabytes bagus bona tapi tak ramai yg guna rupanya …

    ntahler .. so far aku guna go daddy still the best .. aku pon dh tak ingat bila last sekali ada problems dgn hosting aku ni .. :thumbs up:
    .-= hydir´s last blog ..Audi Cup 2009: United and Bayern recorded victory =-.

  6. Kalau tanya aku
    aku pilih Data Kl n NetKl no 2
    .-= KampungBoy´s last blog ..[Jom Sertai] Cara Buat Duit Termudah =-.

  7. Hosting pakcik google ok tak?
    .-= HOT ZOOM´s last blog ..Tazkirah: Bersangka baik amalan mulia. =-.

  8. Aku dulu gune planhoster, tp prestasi agak kurang memberangsangkan la. Next time nak gune hosting luar je la.
    .-= Alique Azmi´s last blog ..One Piece 552 English Scanlation Final =-.

  9. Hosting luar VS Hosting tempatan..apa yang membezakan-(selain beza harga)? :pinch:
    .-= enkha´s last blog ..Ada Apa Dengan OhDuit Dot Com? =-.

    1. kl target visitor dari Malaysia, better hosting tempatan sbb lebih laju

  10. Aku setia dengan NetKL. heh3.

  11. aku gak tahu mau pilih yang mana.. 😀

  12. Bro, GoDaddy xde ke 🙂

    Jom promote blog nie kat Malaysian Blogosphere
    .-= Malaysian´s last blog ..Paid Survey Etc =-.

    1. Ini hosting local je bro 😉
      .-= EiNS´s last blog ..Aku memang sibuk dan tiada masa update blog =-.

  13. saya pilih lelain… jomhosting.net pakej yg best… lg satu sealserver.com

  14. Assalamualaikum eins,

    Sekarang ni saya menggunakan perkhidmatan netkl.com, dan saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan diaorang.

    Segala pertanyaaan yang saya hantar melalui emel akan dibalas tak sampai 2 3 jam. ini yang buatkan saya cukup puas hati.

    Buat masa ni mungkin saya akan terus menggunakan perkhidmatan dari netkl ni kot. 😆
    .-= Sifu Tajwid´s last blog ..Kaedah Bacaan Hamzah Wasol Diantara Huruf Tanwin Dan Huruf Bersabdu Atau Sukun =-.

  15. Aku pilih Cubiex (http://www.cubiex.com), servis tip top, server stabil, harga pun berpatutan! 😎

  16. Err kenapa IPServerOne takda dalam poll list? 🙁 Lowyat pun guna hosted ngan diorang

  17. lazaac pilih lain2…. yeah~ sbb skrg ni pun leh guna Rapidleech ngan TorrentFlux secara diam2… dorang bukan detect pun… wakaka… kalo guna web hosting tempatan, jwbnyer sehari dua la pakai… esok2, kena banned terus… hehek…
    .-= lazaac´s last blog ..Microsoft Office 2010 Beta 2 Activation Screen Remover =-.

  18. Salam.. sekarang ramai rakyat malaysia mula buka mata bertapa pentingya website untuk mengembangkan perniagaan. Oleh itu saya menjemput rakan2 pembaca blog ini untuk menyertai program jualan webhosting oleh sebuah syarikat antarabangsa yang mana boleh menghasilkan pendapatan sehingga RM3500 setiap bulan..

    Bagaimana untuk melakukannya?anda semua boleh melawati laman web ini http://junkbuzz.ws/gdi.html

    Jika anda menyertai program jualan ini melalui Link affiliate saya, saya akan menyediakan sebuah website perniagaan untuk anda secara percuma.

    Dan jika anda mendaftar untuk membeli hosting dari company ini melalui link affiliate saya, saya akan berikan sebuah blog wordpress berhostingkan di GDI secara percuma.

    http://junkbuzz.ws/gdi.html

  19. kenapa lain2 yg menang?huhu
    .-= aizuddin´s last blog ..Laman Web Pilihan Untuk Kaki Bola =-.

  20. Saya guna baitulbytes hosting dari malaysia

  21. aku pon ingat nak beli hosting utk upload wordpress..pada harga kadar yg murah dan berpaptutan..korang ader pendapat?? :angel:
    .-= nazz´s last blog .."aku adalah seorang manusia yang tidak sempurna. aku tidak boleh menjadi perfect pada setiap benda…" =-.

  22. kalau nak beli hosting beli kt http://www.syokhost.com
    aku tengok diorang buat promosi sehingga 30 april ni… masuk web dia pun laju

    harga pun murah! sampai rm50 lebih diskaun untuk hosting.

    1. malangnya aku baru jer masuk laman web tu dan whoa…!!! tak dpt masuk… apakah masalah web hosting ni…?

      1. sori silap… dpt masuk… ni web dr fuad @ syok.org jgak kan..? masyuk la homepage dia… cool…
        .-= lazaac´s last blog ..Lazaac.com bertukar wajah. =-.

  23. vote serverfreak.. puas hati dengan servis yang mereka tawarkan.. Mahal sikit, tapi berbaloi la kalau xde masalah.. 😆
    .-= Paksu-IT´s last blog ..Virus Juga Menyerang Linux =-.

Tinggalkan komen anda