Posted on

Pengiklanan di JomPHP

Berita baik kepada semua pembaca JomPHP. Kini anda dapat mengiklankan blog/web/produk anda dengan bayaran serendah rm15 sebulan!

Statistik JomPHP:

analythics

Purata pelawat unik sehari (average unique visitor): 1000+-

Jumlah pelawat unik sebulan (total unique visitor): 30000++

Pelanggan RSS Feed : 749

Google Pagerank : 3

Alexa rank : 250,000

Niche : Tutorial komputer, Tips internet, Tutorial WordPress

Pakej Pengiklanan:

Pakej  1

Iklan 125 x 125 di sidebar selama sebulan.

Rm15 sebulan.

Pakej 2

Artikel review mengenai web/blog/produk anda.

Rm50 untuk satu artikel review.

Peraturan:

Iklan tidak mengandungi gambar dan perkataan lucah.

Berminat?

Sila emel cyberflyx[at]gmail.com ataupun terus ym : cyberflyx


RELATED POSTS

BACA :  Update pantas mengenai berita dunia IT

18 thoughts on “Pengiklanan di JomPHP

  1. arap2..jomphp tak makin berat la nt loading ye.ahaha

  2. woah! gempak unique visitor. :cheerful:
    .-= naz´s last blog ..Hooliganism, Droid & Hannah Tan’s hotness =-.

  3. Bolehlah aku beriklan lepas ni.
    .-= safar´s last blog ..Mengapa tak keluar iklan Chitika Premium =-.

  4. Malu wal segan nak iklankan
    blog picisan. Huhuhu!!! :silly:
    .-= Eriyza´s last blog ..Pintu Terkopak Ditalu Kapak =-.

    1. jangan malu2. semua dijemput hadir 😀

  5. hm. macam menarik.
    .-= Ariff´s last blog ..7 Blogging Mistakes to Avoid =-.

  6. kalau gambar ala2 lucah boleh x? x lucah la.. cume ala2 je.. cam ne tu? boleh x? hehe
    .-= Adney´s last blog ..farahskull =-.

  7. Kalau ade kesempatan, bulan januari nnt ak nak tempah pgiklanan sidebar.. Tgh siap2 kan artikel yg perlu seblum pengiklanan…
    .-= Jimmy MRR2´s last blog ..How to make website like ebay? =-.

  8. tukar banner 125xa125 nak?
    .-= ariff´s last blog ..Jadi Kaya Dengan Menyimpan Dalam ASB =-.

  9. Salam, aku berminat nak beriklan di Sidebar blog ni 125×125. 🙂
    .-= Baloot´s last blog ..Tutorial Blogger.com: Cara-cara Memasukkan Fungsi Komen DISQUS di Ruangan Komen =-.

  10. Salam, sya berminat nak beriklan di Sidebar blog ni 125×125. Bagaimana mod pembayaran dan nak upload banner. format ape ek?

    1. salam. sila emel banner ke cyberflyx [at] gmail.com, nanti saya akan bagitau detail akaun maybank dan lain-lain.

  11. Bagaimana pulak ttg artikel review ni. kirenye produk kite akan di post ke blog en ke? Artikel ni kene prepare sendiri ke atau sy beriken nama web, encik tolong buatkan artikel tu? Berminatlah jugak!

  12. […] innity_pub = "443cb001c138b2561a0d90720d6ce111"; innity_zone = "6880"; innity_width = "336"; innity_height = "280"; innity_country = "MY"; Entri ini adalah review berbayar. Sekiranya mahu iklankan website/blog/khidmat anda disini, lawati page ini […]

  13. Avrupa Sa� Ekimi…

    Profesyonel sa� ekimi – http://www.avrupasacekimi.com

Tinggalkan komen anda