Posted on

PDFZilla – convert PDF kepada Word, Image, Text dan HTML dengan mudah

pdfzilla download

PDFZilla ialah perisian yang sangat bagus dan berguna. Perisian ini boleh convert fail berformat pdf kepada word, image, text, html dan juga swf.

Biasanya PDFZilla ini kena beli (shareware) dengan harga $29.95 USD (kira-kira RM90) tetapi anda boleh dapatkannya secara percuma sebab ada free giveaway PDFZilla tengah dibuat sekarang.

Cara mendapatkan PDFZilla free giveaway

1. Download installer trial PDFZilla dari CNet http://goo.gl/lLeGJ

2. Masuk website PDFZilla dan copy serial number : http://www.pdfzilla.com/giveaway.html

3. Tekan register pada PDFZilla dan masukkan serial number 8061822TWDV6YUK

4. Proses registration selesai

Cara convert file PDF

pdfzilla

1. Pilih mana-mana file pdf yang ada dalam komputer anda

2. Pilih output format, dan tukar option seperti page mana yang hendak convert dll

3. Pilih ouput folder, dan tekan start converting now!

4. Proses convert selesai, sangat laju dan cepat berbanding kebanyakan perisian convert pdf yang pernah saya guna dahulu


Free Giveaway PDFZilla ini akan berakhir pada Feb 5th, 2011. Download sebelum terlambat!


RELATED POSTS

BACA :  Tutorial Encode Anime, Movie, Video Klip Bersaiz Kecil Berkualiti Tinggi

17 thoughts on “PDFZilla – convert PDF kepada Word, Image, Text dan HTML dengan mudah

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Azah. Azah said: RT @einztrigger: New blog post: http://tinyurl.com/6jqn2kx – PDFZilla – convert PDF kepada Word, Image, Text dan HTML dengan mudah #jomphp […]

  2. nice. will try later la macam ni walaupun dah ada universal document converter.. :biggrin:

  3. Sangat berguna ni 😉
    Thanks.

  4. Biasa guna software camni. Tapi kualiti convert tu kurang sikit terutama kalau ada simbol atau rumus. Pasni boleh cuba pdfzilla lak. Terima kasih utk cadangan ini

  5. selalu guna online PDF converter je .. skrg dah Ada yg ni mesti cuba 🙂

    1. huhu .. x support utk Mac :p

  6. sangat bagus. terima kasih.!!

  7. tq2…sblm ni guna trial aabb…(xingat nama)….terima kasih… 🙂

  8. Cuba jangan x cuba..hehe

  9. saya baru jer download dan install PDFZilla kat laptop saya, dan terus masukkan serial number, tapi PDFZilla kat laptop saya masih “unregisted”….. macam mana ni? tolong la…! 🙁

  10. dah cuba dah, tapi tak kuar pape pon.. yang ada hanya simbol yang mengarut2… plz… knp yek…

  11. tp sygla mad..software ni xleh convert ke excel file..keje ak kira perlu jgkla pki converter nie tp bila da try pakai xleh convert ke excel plak..rugi2..

  12. bro asal xleh register ni…invalid code

    1. Dah expired code…tu lama dah aa

  13. wah thanks admin,
    kerjaan makin mudah nih…

Tinggalkan komen anda