Posted on

PDC 2008 Windows 7 Wallpaper

EiNS is listening to: Faizal Tahir – KERNA KAMU.mp3

PDC 2008 Win 7 Wallpapers-2

Ini adalah koleksi2 wallpaper windows 7 yang digunakan semasa Professional Developers Conference 2008 baru2 ini. Semua wallpaper ini adalah dalam resolusi 1920×1200 widescreen dan yang penting semuanya cantik, dan nampak tenang.

Download PDC 2008 Windows 7 Wallpaper:

  1. 1. PDC 2008 Windows 7 Wallpapers by ~Mheltin
  2. 2. Mediafire Mirror
  3. Selamat mencuba 😉

p/s: Grid wallpaper tu dibuat guna Picasa 3. Download sekarang. 😀


RELATED POSTS

BACA :  Aero Glass Windows 8

11 thoughts on “PDC 2008 Windows 7 Wallpaper

  1. Wallpaper kat tgh tu lawa gila 😉

    EiNS´s last blog post..Panduan menggunakan forum untuk orang baru

  2. […] amek dari PDC 2008 Windows 7 Wallpaper, baru je buat artikel kat […]

  3. ko minat wallpaper natural yer.. aku lak jenis abstract cket.. hu hu 😀

  4. Minat smua…asalkan cantik n nampak kool (H)

  5. pics tu sume high quality. nice ^^

    slumbeRAJA´s last blog post..Wendy’s: Selamat Tinggal Big Mac!

  6. Windows 7 theme untuk XP belum ada lagi ke? Jika ada jangan lupa bagitau ya… 🙂

  7. theme tuk windows 7 dah ada dah, tapi kena guna windows blind ar…hoho

    aman´s last blog post..Selepas Ikon, Kini Connection

  8. Nanti aku buat post theme windows 7 ntuk xp dan vista…xyah windows blind pun ada visual style..

    EiNS´s last blog post..Disable recent items dalam Windows

  9. Sik da comment :alien:

  10. admin, link broken :sleeping:

Tinggalkan komen anda