Posted on

Nantikan updates terbaru iPhone4 di JomPHP #Maxis10

Maxis10 iphone4[4]

SYUKUR!

Terima kasih kepada pihak Maxis kerana memilih saya, Muhammad Imaduddin aka EiNS sebagai salah seorang reviewer Apple iPhone 4 untuk programme Maxis10. Smile

Berita mengenai pemilihan saya sebagai Maxis10 blogger for iPhone4 dimaklumkan oleh April Yim. Thanks sebab kontek.

Bagi pembaca yang belum tahu atau tak pernah dengar mengenai Maxis10, ia merupakan program dimana Maxis memilih 10 orang penulis blog seluruh Malaysia untuk membuat review smartphone yang dijual oleh Maxis seperti Samsung Galaxy S dan terbaru Apple iPhone 4.

Sebelum ini, beberapa teman blogger seperti Ariff Shah, Tekong dan Keeman telah membuat review Samsung Galaxy S. Yang paling best, dengar kata blogger yang membuat review menarik akan menerima smartphone tersebut secara percuma sebagai ganjaran.

Rasanya baru saja apply jadi Maxis10 blogger untuk iPhone 4 pada seminggu lepas, tak sangka cepat saja dapat good feedback dari Maxis!

Maxis iPhone 4 jomphp

Tak lupa jugak terima kasih kepada member2 yang tweet pasal berita ini.

Maxis10 iphone4 jomphp

Selain saya, peserta lain bagi programme Maxis10 for iPhone4 ialah;

@prasys

@kellster

@sultanmuzaffar

@millyminC

@eenrockstar

Lebih banyak artikel, tutorial, gambar, dan video menarik mengenai iPhone 4 bakal muncul di JomPHP dalam masa terdekat. Nantikan ya!

Edited: Dapatkan berita mengenai iPhone 4 di JomPHP dengan melawat page https://jomphp.com/iphone4


RELATED POSTS

BACA :  Maxis iPhone 4 review (hardware)

22 thoughts on “Nantikan updates terbaru iPhone4 di JomPHP #Maxis10

  1. kasi baekk punya bro..hehehe

  2. thanks…bukan senang dpt peluang camnie…
    sure kasi baik punya nanti…hehehe

  3. huhu..
    nak tengok apa yg terbaik ko gegar iphone4 ni bro…

  4. Aku tunggu review dari ko dulu, baru aku decide nak angkat ke tidak iP4 ni nanti. Anyway, tolong lebihkan keburukkan (jika ada) ya.. tu yg lebih nak tahu sbb kat website dia semua yg baik kita dah tahu kan.. Hehehe..

    1. Hahahha…sure, nanti dah dpt iphone 4 kat tangan nanti aku aku wat full review…dari segi technical, software dll…walaupun iphone 4 sangat best tp sure ada kelemahan gak aa…

  5. Steady la bro…
    aku sokong khai…

    Bagi review yang sempoi punya nnti tau..

    1. insyaAllah…
      tunggu…iphone4 blom dalam tangan lagi nie ;D

  6. tahniah..semoga blog ni sntiasa bg info berguna kat semua..jgn lupa share iphone 4 kalau dpt free..haha

  7. tahniah bro…smart2 nanti leh arr pkrkan nak amek iphone4 ni ker x..hehe

  8. Wah… :w00t:

    Tahniah kerana diberi kesempatan oleh Maxis untuk membuat ulasan iPhone 4G. Mungkin hikmah selepas kehilangan 5800XM.

    Agak-agak boleh boleh tunjuk cara hack iPhone tak? :ninja:

    1. Well, itu la…maybe ada hikmah ilang 5800xm kesayangan dulu…

      hack iphone? sure…psl jailbreak, modding etc nanti aku akan tulis…itu pun kalau dibenarkan Maxis…hehe

  9. tak dpt iphone free ke?.. :biggrin:

    1. Dapat pun ntuk wat review je dulu bro…kalo Maxis nak bg free terus bagus gak…hehehe

  10. wah..peluang keemasan ni bro.. 🙂 :biggrin:

  11. tahniah bro..jgn lupa update kawan2

  12. good luck bro buat review ni. hehe aku dah buat review iPhone 4 VS Galaxy S lagi 😀

  13. tahniah bro..kasi review baek punya…^^

  14. rezeki bln raye ni. Congratz.

  15. […] This post was mentioned on Twitter by Muhammad Safwan, jomphp.com. jomphp.com said: Nantikan updates terbaru iPhone4 di JomPHP #Maxis10 http://goo.gl/fb/6zRIR #jomphp […]

  16. […] Nantikan updates terbaru iPhone4 di JomPHP #Maxis10 – 21 komen […]

Tinggalkan komen anda