Posted on

Myspace kembali dengan logo dan design terbaru

myspace

Myspace ialah raja social networking beberapa tahun lepas sebelum populariti Myspace di-take over oleh Facebook.

Sekarang Myspace muncul kembali dengan beberapa perubahan baru dengan harapan dapat meningkatkan jumlah pengguna yang semakin berkurangan dengan drastik.

Welcome to the new Myspace

Myspace | Myspace Video

Nie pula logo baru Myspace:

myspace new logo

Kita besarkan sikit:

myspace new logo

Beberapa features percuma cool untuk pengguna seperti games, music, tv dsb.

new myspace

Custom profiles; sesuai untuk sesiapa yang suka menghias profile.

custom profile myspace

Saya dari dahulu tak pernah guna myspace, jadi tak tahu la apa yang menarik pasal myspace. Yang saya tahu myspace best sebab boleh stream music, video klip dan banyak lagu best dahulu.Band2 indie yang popular sekarang dulu pun naik nama sebab glemer di msypace.

Perubahan itu bagus, dan meningkatkan lagi persaingan. Lepas ni yang untungnya pengguna la. Tapi satu je saya tak berapa suka pasal logo myspace tu. Kenapa cikai sangat nampak macam dicipta oleh budak tadika?


RELATED POSTS

BACA :  How to bypass Veoh.com block

9 thoughts on “Myspace kembali dengan logo dan design terbaru

  1. aiyoooo….logo tdk menampakkan profesional lgsg…mgkin hendak memaparkan logo yg ‘simple’ tapi tdk menjadi. huhu

    P/S: Aku pun tk pnah ade akaun myspace ni. ^_^

  2. facebook jugak terbaik :wassat:

  3. macam dah ter”kubur” pun ada gak. 2 batu nesan

  4. Bleargh. Susah nak tafsir apa maksud logo dia. Orang ingat MY je. Or MY UNDERLINE. LOLWUT!!!1

  5. tengok post ni baru teringat, rupanya da lama x login mspace. xtau apa da jadi

  6. bnda logo bru tah. buruk kowt.simple jek. lawl. haha. facebook jgk terbaik. logo still sme jek. lawa pon lawa. haha

  7. x pernah pakai pun…ade yang terbaru…myfriend2u.com.

Tinggalkan komen anda