Posted on

MyBrute – Simply fun & addictive flash game!

Pernah dengar game MyBrute?Mybrute merupakan game flash genre fighting dan boleh dimainkan dimana-mana tempat yang mempunyai internet dan plugin flash.

mybrute

Cara permainannya senang saja.Anda hanya perlu create character baru anda dan biarkan character tersebut berlawan dengan mybrute yang lain.Pengawalan adalah random dan hanya perlu duduk menyaksikan mybrute anda membelasah atau dibelasah oleh mybrute yang lain.Percayalah game ini sangat addictive dan hampir kesemua rakan-rakan saya sedang ketagih bermain game ini sekarang.

Berikut merupakan replay perlawanan mybrute saya dengan seorang mybrute yang lain :

MyBrute Replay

Jika pembaca ingin mencabar saya,klik pada link ini : MyBrute.Com dan masukkan nama character anda dan klik validate.Sekarang anda telah mempunyai mybrute anda dan jom bertarung bermati-matian!

mybrute2

Pembaca boleh create seberapa banyak mybrute yang anda suka.Setiap character akan mendapat senjata, skill secara random.Selain itu,pembaca juga boleh mencari anak murid (pupil) dengan mengajak rakan-rakan lain bermain melalui link mybrute anda.

mybrute3

Antara senjata yang sangat powerful:

1.Whip

2.Hammer

3.Tombak

4.Bintang ninja

Pet yang sangat rare dan kuat :

1.Wolf

2.Bear

Jika mybrute pembaca mempunyai wolf atau bear, tahniah kerana ia sangat sukar untuk diperolehi.

Senarai mybrute pembaca JomPHP

Akhir kata, marilah lawan saya  MyviSE09


RELATED POSTS

BACA :  SweetFX : Jadikan grafik game PC lebih realistik dan cantik

32 thoughts on “MyBrute – Simply fun & addictive flash game!

  1. hohoho sape yg dah register tu tinggal la nick mybrute korang kat links.senang orang lain nak cabar 😆 😆

  2. owh yg ni aku da taw… tapi tak pandai main la… ramai kwn ajak.. aku ni bukan seorang yang tegar kepada game, tapi tegar kepada dunia PC dan internet.. hahaha… nanti aku ajak kwn2 aku lawan ko.. :biggrin:

    Kill-Vearn´s last blog post..SayTweet: Show Twitter Update From Photo

    1. hoho actually ko hanya perlu tekan start je.tak pandai main game pun takpe :happy: :happy:

  3. MyBrute.. permainan di ptg2 hari..hehe
    tp kalo buat xde limit lg be.. jom lawan :ninja:
    http://the-cirit.mybrute.com

    ibnmasir´s last blog post..Pendirian

    1. mybrute aku dalam post ni baru je create.saje nak cari pupil baru.yang lvl paling tinggi sekali lvl 5. :happy:

  4. hehe.. dah reg hari tu..
    tapi masih blur…

    maklumlah ..
    dah lama tinggalkan dunia game nie.. hehe..

    menteil´s last blog post..Bila Si Dia Mengirimkan Walimatul Urus

  5. heheh.. aku dah lvl 6.. lalalla…
    meh lawan brute aku

    http://cur3d.mybrute.com :tongue:

    Ducks´s last blog post..Online GAMES – My Brute

    1. tunggu mybrute aku yg satu lagi habis berehat dulu 😆 😆

      1. wa.. ngelat.. wat ramai anak murid.. mana aci… :ermm:

        Ducks´s last blog post..Jam Legend

  6. ni my brute aku..sapa beri lawan..hehehe.

    http://umtas.mybrute.com
    http://monsieursob.mybrute.com

    Patow, lawan aku..hehehe. :cheerful:

    1. aku lawan guna monsieursob guna mrhalim napi.kaloh la plk 😆 😆

  7. alo

    jum lwn mybrute ak

    http://del-sense.mybrute.com/cellule

    x silap ak ade cara nak bypass limit 3 fight/day.

    cube check kat thread mybrute kat lowyat

    ak x wat sbb melibatkan restart router

    nanti naik ‘brute’ lak mmber2 ak ak restart je. =<

  8. hari tu test2 je. xtau pula dajh jadi kegemaran ramai. hoho 😆

  9. Dah buat dah…aduh…dh addicted dh ni…dh la nnt petang ade paper..sambung mlm t.

    Ummul´s last blog post..Kira Hari Mahu Pulang (Tak Sabar)

    1. hahaha..sama la aku ada paper.skrang dah mlm boleh la layan mybrute :heart:

  10. Jom lawan Berukpetai,,,,, :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

    Truckster´s last blog post..Pentas 152: Amanat Buat Pejuang Muda

    1. berukpetai? apa adress ko?

  11. baru je join..jangan bantai gue lak ye…
    http://alunax.mybrute.com

    izzat´s last blog post..Happy Labour Day and Happy Holiday!

  12. hehe..ni brute aku..jgn sayurkan aku plak…

    markiliz.mybrute.com
    life4hire.mybrute.com

    :biggrin:

    life4hire´s last blog post..Respons : Kisah di sebalik dua bukit, satu batang

  13. http://uncore.mybrute.com

    bru bwat beb.bru level 2

    adoi.ahahha..

    pening aku,cne nk naik kn strength / agility / speed duwh?? :dizzy:

  14. lwn le ak beb

    din je : http://din-je.mybrute.com

    r start :tongue:

  15. br lvl 2..xpernah main game nh
    http://voxpopulli.mybrute.com

  16. psolias.mybrute.com

    pupil me and test my brute

Tinggalkan komen anda