Posted on

Mencari penulis berbakat untuk blog JomPHP

logo

Kepada pembaca blog JomPHP, kami sedang mencari beberapa orang penulis berbakat untuk beberapa kategori.Kategori tersebut ialah :

1.Linux

2.Grafik & Animasi (Photoshop, Flash etc)

3.Web Programming (HTML, Javascript, PHP)

4.Buat duit online

 

Jika anda mahir dalam salah satu kategori tersebut, mahu berkongsi ilmu anda, anda dialu-alukan menjadi penulis blog JomPHP.

Syarat²  menjadi penulis:

1.Tidak copy paste bulat2 artikel orang lain.

2.Konsisten dalam menulis artikel baru.Sekiranya anda hanya menulis satu atau dua artikel baru dan seterusnya menghilang, dukacita anda tidak dialu-alukan menjadi penulis blog ini.

3.Setiap penulis tidak dibayar atau diberi apa-apa saguhati.Anda hanya mendapat pahala dengan berkongsi ilmu yang anda ada.

4.Bersedia berkongsi ilmu dengan ikhlas.

5.Warez / Software pirate / Games pirate adalah diharamkan.

Sekiranya faham dan setuju dengan syarat² tersebut, silalah hubungi saya dengan meninggalkan komen di blog ini atau emel/ym kepada [email protected].


RELATED POSTS

BACA :  Ketahui statistik dan identiti pengunjung blog & website anda

26 thoughts on “Mencari penulis berbakat untuk blog JomPHP

  1. haha eh dh cari penulis la plak?

    EiNS´s last blog post..Reunion Budak² Kelas 6 Merah

  2. Satu haram pun saya tak pandai..
    nnt saya war-warkan kat kawan-kawan saya okeh?

    darkk´s last blog post..Sekadar Berkongsi

  3. Boleh saja, sangat digalakkan berbuat demikian, trimas 🙂

  4. Mencari penulis berbakat untuk blog JomPHP…

    Kepada pembaca blog JomPHP, kami sedang mencari beberapa orang penulis berbakat untuk beberapa kategori.Kategori tersebut ialah :

    1.Linux

    2.Grafik & Animasi (Photoshop, Flash etc)

    3.Web Programming (HTML, Javascript, PHP)

    4.Buat duit online…

  5. wah..mencari penulis ni… aku punyer blog pon masih lmbt update.. inikan nk tulis utk blog semantap jomphp ni.. hu hu..

    1. anyway ko dah berbakat tu dlm kategori photoshop.berminat bagitau k (*)

  6. Tarikh tutup adalah sebelum January.. Candidates yg di shortlist kan akan di temuduga pada tarikh tertentu.. Gaji Rm2000 sebulan.. (H)

  7. cuma pandai tulis kat blog sendiri je.. hehe

    shaxx´s last blog post..New Year… New What?

    1. boleh je nak bayar gaji kalu mu sponsor (*)

  8. Tahniah atas usaha yang baik bagi kita semua. Terima Kasih diucapkan.

  9. thanks abg Hairudy.Tak sangka admin sifoo.com pn masuk blog ni 🙂

  10. wahh seronok! tapi takut dgn komitmen la (mcm nak kawen plak). keke. komitmen drpd segi nak kena update. blog sendiri pun kdg2 xde idea nak update ape. hehe. btw, nice effort (Y)

    chokilala´s last blog post..How To Make Cute-Shaped Eggs

  11. aku ada bakat menyanyi, melawak, menari, menjoget, meskoden dan merempit.

    anda berminat?

    Marzuki´s last blog post..10 Tahun Akan Datang

    1. sygnya kemahiran ko takde dlm list.
      kl tak mesti aku dah hire :-[

  12. aku nak…bulan 1 leh ?
    bulan 12 aq jarang on9..hehe

    aku suka yg 2,3,4 :p

  13. ok bulan 1 jangan lupa kontek aku balik 😀

    1. kontek balik !! :p

      Faiz´s last blog post..50 Gadget’s Untuk Vista

  14. aku nak kongsi sedikit pengalaman aku mencari penulis.memang susah nak mencari penulis.aku pernah menawarkan bayaran namun tidak ramai yang berminat lebih-lebih lagi kalau bahagian it.kalau ada pun . bila tulis 2 3 artikel yg kurang berkualiti terus mintak bayaran.

    kita´s last blog post..Aku Geram Dengan Alexa

  15. hoho..aku pun dah lama carik penulis..tapi tak dapat gak..huhu

    aman´s last blog post..Paparan Windows 7 Build 7004 Di Pertontonkan

  16. So.. skg dah terlambat la yer… mmm…

  17. so,mcm mana..ada tak..?? hehe.

    Faiz´s last blog post..50 Gadget’s Untuk Vista

  18. Ko kontek cyberfly, add ym dia: cyberflyx

  19. x pasTi Lar,,,aDa bakT kE x,,,,, :biggrin:

    1. knapa berminat nak jadi penulis ke? hehe :biggrin:

  20. wargh..

    kerja jd penulis di JomPHP!!???
    hmm…terpaksa tunggu hingga amik course komputer la..hehe

Tinggalkan komen anda