Posted on

Masa untuk keluar Gengblogger

sorry gengblogger

Semalam kecoh Gengblogger kena hacked oleh GaySec, siap user database kena leaked lagi. Bahaya sebab dalam database itu ada nama, email, dan password yang telah encrypted. Kalau anda yang ada nama, email dalam database tu cepat-cepat tukar password facebook, twitter, email dan sebagainya. Nak encrypted password tu bukan tak boleh. Haa…

Saya dah lebih setahun tak aktif, dan kali terakhir saja test ping entri 2,3 bulan lepas kot. Ada baiknya remove terus access facebook account oleh gengblogger. Lagipun, tak dapat apa trafik sangat daripada gengblogger, baik tumpu pada trafik SEO, Facebook dan Twitter.

Bukan nak kutuk, tapi gengblogger semenjak dipenuhi #BBNU (blogger baru nak up) terus jadi tak best. BBNU ini ada yang tak respek langsung kat blogger lain, memang menyedihkan.

Kepada admin Gengblogger, harap kamu boleh tingkatkan lagi sekuriti website dan berusaha kembalikan kegemilangan gengblogger suatu ketika dahulu. Ini adalah pendapat peribadi, harap jangan ada yang terasa  ya ;D


RELATED POSTS

BACA :  Friendster.com downtime!!!

16 thoughts on “Masa untuk keluar Gengblogger

  1. dah kurang aktif juga di situ…

  2. #BBNU? term baru aku dengar ni.. haha… ak lettew #BBNU, duk aktif je kat fb. tp klau org nk hack akaun fb ak x kisah sgt. sbb akaun fb ak sahajalah yg password paling senang n password utk fb je. benda2 lain password lain dan sgt susah. huhu.. lgpun fb ak x de apa, gmbr2 private ape pun x de.. ada kawan je la.

  3. #BBNU? term baru aku dengar ni.. haha… ak lettew #BBNU, duk aktif je kat GB. tp klau org nk hack akaun fb ak x kisah sgt. sbb akaun fb ak sahajalah yg password paling senang n password utk fb je. benda2 lain password lain dan sgt susah. huhu.. lgpun fb ak x de apa, gmbr2 private ape pun x de.. ada kawan je la.

  4. paling setuju dengan #BBNU. ahhahahaha.

  5. ak dah komen, tp x kluar. ak submit lg dia kata duplicate, tp x kluar jgk. aiseh… x pe la. 😀

    1. wooww.. banyaknye, admin sila delete yg mana x perlu kalau rajin. 😛

      1. spam detected. wahaha. 😛

  6. BBNU. Banyak kaki spam je.

  7. aku dah lama angkat kaki dri GB..

  8. ok nak blah gak..thanks for da info

  9. sudah remove semalam since dah sync dengan facebook..

  10. tak pernah daftar..tapi bagus juga kena macam ni..biar BBNU je yang duduk lama2 kat situ..ahaaa..

  11. Aku setuju 100% dgn jomphp nie..

  12. baru aje mengeluarkan diri..

  13. setuju dengan #BBNU :biggrin:

Tinggalkan komen anda