Posted on

Majlis berbuka puasa Negaraku.net 2010

Jumaat dan Sabtu saya telah menghadiri majlis berbuka puasa anjuran komuniti Negaraku.net dan juga GengBlogger. Malangnya adik saya Eins tidak dapat hadir kerana  sibuk dengan belajar. Entri kali ni saya akan bercerita mengenai Majlis Berbuka Puasa Negaraku.net diselangi entri Berbuka Puasa GengBlogger pada entri satu lagi.

Majlis Berbuka Puasa Negaraku.net

Dianjurkan bersama oleh saudara NoktahHitam dan AzmanIshak ditempat yang sama pada tahun lepas (Restoran Nara), gathering ini dihadiri oleh beberapa blogger otai termasuk Syahirul, MK, Mr Piratz, Roslan Nazri dan Abang Nara. Saya hadir bersama Roslan Nazri, dan yang penting soulmate saya Nadia hehehe.

Sekarang sesi cerita bergambar lak hehehe. Inilah ayam golek yang menjadi santapan kami malam itu.

46607_143192459053322_106585492714019_200791_6936322_n

Hadir bersama Roslan yang dipickup dari Klang..

47174_143192305720004_106585492714019_200775_7674960_n

Dan juga buah hati saya Nadia πŸ™‚

47174_143192299053338_106585492714019_200773_2560622_n

Tak lepaskan peluang bergambar dengan sauadara Abang Nara yang sempoi

41290_143193029053265_106585492714019_200875_536209_n 

Abang Nara dan juga rakannya Nizam

47174_143192302386671_106585492714019_200774_6701010_n

Blogger mesra Syahirul dan penganjur saudara Eddy

47174_143192309053337_106585492714019_200776_3665504_n

Khairul tengah posing dengan jayanya

47224_143192552386646_106585492714019_200805_1019584_n

Eddy, Yam dan aweknya Nina

47224_143192569053311_106585492714019_200810_3677513_n

Hi saya Mr Piratz

p 

Designer hebat saudara Wafiq

w

Adik Blowie

b

Bergambar beramai-ramai sebelum balik

aaa

Overall saya sangat berpuas hati dengan majlis kali ni. Tomyam dan ayamnya memang sedap, makan sangat kenyang dan boleh berkenalan dengan blogger tersohor abang Nara. Cuma tak sempat berbual lebih lama kerana perlu mengejar waktu untuk ke stesen bas. Apapun terima kasih kepada saudara Eddy dan NoktahHitam kerana menganjurkan majlis ini. Tabik to you all para penganjur dan hadirin.

p/s : Kecewa saudara Azman Ishak tak dapat datang. Lagi satu tak sempat berbual dengan Yam

Kredit semua gambar untuk Syahirul.com. Lagi gambar boleh dilihat disini


RELATED POSTS

BACA :  Update mengenai Operation Malaysia Anonymous dan senarai website yang diserang

17 thoughts on “Majlis berbuka puasa Negaraku.net 2010

  1. Firsttttttttttt πŸ˜†

  2. Kalau ada wat gathering time cuti2 aku mesti pegi…xleh la gi ari minggu coz keja banyak…

    1. diorang tetap tarikh cepat sangat..
      .-= luth textile´s last blog ..Ini bukan kes β€œcepat melatah” =-.

      1. melepas nak jumpa luth, byk nak berbual nih :happy:

  3. TQ Bro Cyberfly sebab bawak aku g bazar pastu g kat moto semalam.. Nway, aku berjaya berjumpa ngan Cyberfly..
    Ein je belom…
    Ramai kate ko pompuan.. Haha..
    Ada jugak yang baru tau korang adik beradik… πŸ˜›

    1. sama2.. nanti lepak lagi k.. btw teruskan penulisan berkualiti kat blog ko. i like :happy: :happy:

  4. tu cyberfly rupanya..korang ni adkik badik ke ngn eins?
    .-= aizuddin´s last blog ..Hidup Seorang Blogger 2 =-.

    1. Cyberfly abang aku πŸ™‚
      aizuddin ko xpena pegi sebarang gathering blogger ke

  5. owh tak bleh blah siot ADIK BLOWIE muahaha… muke jambut giler. haha… ape ape pon aku nak mintak maap ke mu sebab tak dapat hadir. mintak ampon banyak-banyak. insyaallah umur panjang tahun depan kita berjumpa lagi.
    .-= Kreuger´s last blog ..HIDUP SEORANG BLOGGER yang mempunyai jiran kurang akal =-.

    1. Hehe melepas nak jumpa Abg Man. Takpe lenkali lepak area KL boleh lagi join. Sekarang ni jadi orang PJ je πŸ˜€

  6. huh, meriahnya. hehe. Bila la nak boleh join neh. πŸ˜€
    .-= arynet´s last blog ..Running Ubuntu On USB Flash Drive =-.

    1. stay kat mana? kalau kat area KL selalu je gath. datang la πŸ™‚

  7. gyahahahahhahahaahhhaa.. adek blowie.. damn.. hehehehe.. tak pernah jumpa eins.. bila la gamaknya dia nak dtg KL lagi.. kem salam kat awek deh..
    .-= syahirul´s last blog ..Kisah blogger berbuka puasa di Shah Alam =-.

    1. ok dah kirim salam. Eins tu ko kena buat entri khas utk dia konfirm dia datang wakaka πŸ˜†

  8. smart ah..
    tapi kalu tengok kat sini semua macam dah pangkat2 abg je..
    yang muda2 macam aku ni tak ada ke..haha
    .-= syahrilhafiz´s last blog ..Selama ni aku syok sendiri rupanya =-.

    1. Hahaha…cam cyberfly ckp geng2 gathering negaraku sume otai2…
      ada je muda2…aku pun muda lg…adik blowie tu pun bru skolah menengah

  9. Ayam itu :cwy:
    (New tab => google => restoran nara ==> japan)
    di manakah itu? aku nak ayam itu πŸ™
    .-= Khidhir´s last blog ..Command Prompt- Not Recognized as an Internal or External Command =-.

Tinggalkan komen anda