Posted on

Maaduu.com – tonton drama Korea kesukaan anda secara percuma

maaduu.com - tonton drama korea secara percuma

Maaduu (www.maaduu.com) adalah website baru di mana anda boleh menonton drama Korea secara percuma.

Berbeza dengan dramacrazy, mysoju dan sebagainya, Maaduu adalah dicipta oleh rakyat Malaysia dan perkhidmatan Maaduu adalah legal dan bukan illegal subbing dan sharing.

Buat masa sekarang Maaduu masih lagi dalam Beta tetapi anda semua boleh mula menonton sekarang dengan mendaftar keahlian percuma.

boys over flowers maaduu

Jumlah drama yang ada juga masih sedikit, tetapi beberapa drama popular seperti Boys Over Flower, Coffee Price, Princess Hours, A Love to Kill, Winter Sonate, Autumn in My Heart dll tersedia ada untuk ditonton.

maaduu.com malaysia

Selain drama korea, anda juga boleh menonton Music Bank.

iris korean drama

Peminat drama korea mesti suka maaduu sebab mereka ada lebih banyak alternatif untuk menonton drama kesukaan mereka. Saya bukanlah peminat tegar drama korea, cuma tengok beberapa drama yang popular sahaja.

Antaranya drama IRIS, iaitu drama korea terbaik pernah saya tonton selama ini. Banyak aksi hebat, spy, terrorist, assasination, hacking, nuclear war dan penggunaan teknologi canggih. Serius drama IRIS sangat hebat dan harus ditonton walaupun anda tidak pernah tengok drama korea sebelum ini.

Buat masa sekarang, saya dapati banyak bugs pada website Maaduu. Playlist tidak menjadi, search kadang-kadang 0 result, kadang-kadang video stuck tak boleh load. Harap maaduu boleh fix masalah ini di masa hadapan.

MAADUUhttp://www.maaduu.com


RELATED POSTS

BACA :  Laman terbaik untuk tonton dan download Korean/Japanese Drama

121 thoughts on “Maaduu.com – tonton drama Korea kesukaan anda secara percuma

  1. wahh..menarik..aku cukup mnt tonton citer korea nie..huh..bole tgk online frree lak tu~..best2

    1. aq pon mnat gak tpi x pndai pakai web ni lagi la
      :angel: :angel:

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Dauspozi, jomphp.com. jomphp.com said: Maaduu.com – tonton drama Korea kesukaan anda secara percuma http://goo.gl/fb/C87nl #jomphp […]

  3. cayalah bro. lepas ni boleh nonton secara online.

    thankz, sharing.

  4. Aku ada masalah dengan website ni. Adakah website ni utk pengguna windows sahaja? Kalau pakai ubuntu tak keluar langsung kandungan website tu.

    1. Takde kaitan langsung dengan OS mana ko guna sepatutnya…ko pakai browser apa? btw website nie 100% interface dibuat dengan Adobe Flash…pastikan ko xde install adblock or flashblock

      1. Aku pakai standard firefox browser dan tak pakai apa2 addons. Adobe flash player versi terkini.

  5. Caiyolah. Cheq mmg minat tonton cite Korea.
    Thanx tuan umah. 🙂

  6. boleh download terus tak?

    1. Tiada butang download…tp ko bleh try download ngan idm misalnya, kot2 jadi

  7. dah register sbb nak tgk coffee prince. dia suka stuck. so, setia ngn viikii dulu la buat masa ni 😛

  8. terbaikla..langkah pertama..so masih byk nk kene baiki…

  9. cayalahhh….sy mmg mnt cterrr korea..thank ea….

  10. salam. thanks for the share. sya ada ambil petikan dri artikel ni. mintak izin ya. ni link dia..

    http://yoishme.blogspot.com/2010/12/tonton-drama-korea-free.html

  11. connot regester..why????

  12. peace …………………………………………………………………………
    :p 8| :*)

  13. salam,..sye pminat drama korea,..tp bleh x ada kan HE’S BEAUTUFUL”….”PRINCESS HOUR” ske3

    1. salam…awak boleh download siri berikut di http://myasiancinema.com/

  14. caner nk register…..pliss help me

  15. korean drama is the best everrr

  16. […] Maaduu ialah laman tempatan yang membenarkan anda stream Korean Drama dengan mudah dan ianya percuma. Kami pernah menulis mengenai Maaduu dahulu : Maaduu.com – tonton drama Korea kesukaan anda secara percuma […]

  17. cmua org korea cun2 n comey blaka la…..em mg terbaik la….cayalah…n cye mg mint gler citer korea nie…lgi2 bab2 cinta..haha

  18. woaaa…….aqu ska tonton drama korea! :biggrin:

  19. wa………………….bnyak nyew drama korea kat dlm nie…………….cye skew ngok drama korae :wub: :heart: :kissing: :w00t:

  20. bestnyer :wub:

  21. saya memang sukA CERITA korea…mmg best la…

  22. Napew x de cite Yuu Hee The Witch? X syok r cam niey.. :angry: ieyyyy…..,,,…. Tapi x pew r wak kite cam niey eik.. nanti kita balas dendam baru tau…… :devil: heheheee,,,,….. :tongue:

  23. Kenapa sekarang sejak saya download Google Chrome saya sudah tidak dapat masuk ke maaduu.com dan error yang diberi adalah error #2046

  24. Korean drma is the best.i like autum in my heart… :heart:

  25. enter your message here…

  26. SALAM,
    AKAK MINAT GILER KOREAN DRAMA NI,DAH DAFTAR NGAN MAADUU.COM TP TAK RETI LAK NAK PILIH DRAMA,BILA LOGIN JER DAH ADA DRAMA YG MAIN,KLU KITA NAK PILIH DRAMA LAIN MCM MANA CARANYA YEK? CUBA GAK TEKAN KAT PICKLIST SEBELAH KIRA UNDER ROMANCE/COMEDY..TAK JALAN PUN..

    1. Pakai smart phone tak blh nak login sbb key pad xactive mcm mana nak settlekn benda ni?

      1. maaduu x optimized ntuk smartphone rasanya

      2. kak, dia ada senarai plays kat tepi akk just choose je.. dari a-z.. saye dah lame mnggunakan maaduu ni sjk dri 2010 lagi.. ahahah

  27. hi,I’m looking forward watching Korean drama

  28. makcik baru nak berjinak-jinak tonton drama ini,nanti cik comen

  29. huhu2 syok tengok korea ewh…

  30. How to register????

  31. saya guna samsung galaxy tab.. bila nk log-in tak keluar keyboard.. ada sesape boleh bantu tak?

    1. Saya pun ada masalah sama sekarang, sebelum ni ok saja. Last saya
      login guna GT dalam 3 bulan lepas masih boleh keluar keyboard. Nanti kalau ada info tolong share ok. TK.

  32. korea mantop…ni pn nk tkg my girl :biggrin:

  33. jempol sama movie korea….santai habiss…

  34. enter your message here…

  35. camne nk daftar
    :blush:

  36. best nyek cte koriea nieee………….syok abs ar… mai ar amai2 tgok cte koriea….comform x brganjak ar dri snie………. :biggrin:

  37. mcm mana nak daftar ni.

  38. i wnt to wtch drama in maaduu…tpi tk ada ksmpatan…sdh 🙁

    1. boleh download drama ke hard disk…tgok bila perlu ;D

      1. tp cmna nak download?

  39. suka sgt tgk cita korea..hero hensem2x,kiut miut…hehe… :heart:

  40. hye . sy baru nak cuba2 buka maaduu ni . tapi apesal tak boleh ekk ? T_T

  41. i love korea…cool habis g2…hehehehe.. pe g lu vokalis cn blue jd hero nyer..

  42. i love korea ns drama

  43. i love koreans drama

  44. q suka banget drama korea

  45. i like korea drama

  46. best dpt tgk free

  47. bestla ada maadu ni. ley tengok drama korea free. lau terlepas yang dlm tv ley tengok balik :cheerful:

  48. As salam…k ena boleh tengok di pc, net tapi samsung tab tak boleh nak login why yer…

  49. kapan ya BEATS datng k indonesia????????????????

    love you BEATS AND SHEEN :biggrin:

  50. camane eh nk daftar masuk… :angel:

  51. maaduu indonesia keren hanya saja bloem ada terjemahan indonesianya :wub:

  52. seneng bnget bisa liat oppa,walaupun gak langgsung :angry: 😆 :biggrin: :sleeping: :tongue: 🙂

  53. i :heart: korea
    :biggrin: :kissing: :wub: :whistle: :wub: :w00t: :tongue: :silly: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cheerful: 😎 :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: 😆 :ninja: :pinch: :pouty: 🙁 :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: 🙂 :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: 😉 :wub: :wub: :wub: :wub:

  54. nk daftar camne erk??

  55. enter your message here…

  56. i very like wacth drama korea because it can make me cry

  57. Tumpang tanya..dmana sya blh tgk korean drama tjuk ‘sad sonata’ or nama lain ‘sad love story’.puas sdh sya cari tp x dpt.klu dpt search pun x blh buka or tonton.hrp ada sesiapa yv sudi mbantu…tq :biggrin:

  58. i like maaduu…..

  59. Sye bru nk joint nie..tp apesal dr td x leh pun nk layan….

  60. ade sesiapa dpt membantu sye bgaimna cra tuk mlynn cite korea yg best dlm maaduu ni…plez..

  61. mmg minat sgt citer korea neh….tp kalo boleh nk download..ermmm…tp cam x dpt nk download la cmne :blink:

  62. mcmmana ni? klu pki samsung galaksi tab bila nak login x keluar keyboard laaa. Nape ye?

  63. hai,saya bqu nk cba2 tgk drma korea y best giler nie..dh xsbar sgt2…,

  64. i like sume drama korea coz sume nyer best :wub:

  65. nak tengok drama korea ~

  66. why i’m not able to watch korean drama in maaduu anymore???? pls someone help me

  67. wei…………….bst gilerrrrrrrr.

  68. sape yg brhti mulia…tlongla sye..cm ne nk tgok cite korea dlam maduu nie….sye nk sngat tgok cite korea….tolong la…..kpde yg sdi…thnks…..

  69. dpt bkk .. but x dpt tgk apesal ek ? T_T

  70. na daftar .. tp camne ek ???
    tolonnnngggggg laaaaa. . .

  71. wei bedt giler rugi kalau tak tengok rugi ………………………………….

  72. Best nie,,,tak dapt buka lha nie sedih sya nie,:.(

  73. bestle kalo mcm ni dahle koi nie meminat tegar k-pop

  74. macam mane nak tengok cier korea melalui web maadu? teringin sangat nak tengok. ceritanya menarik pulak tu.

  75. syok………….

  76. my girl

  77. cane nk log in ni? x de butang pun….

  78. CAMNE NK BUKA NI?

  79. Bukak maaaduu senang tapi lambat lah tu masalahnya……. tapi best sangat cite2 korean kat maaaduu ni……

  80. problem nak buka web maaduu…tolongggggg

  81. love korean

  82. saya dah coba register, tpi kok tak bisa2? bagaimana ini?

  83. Korean drama goooooo….d

  84. salam,saya ade bce komen ssebelum ni..maybbe kite bleh download drama kat maaduu tu pakai idm.. ade sesiapa bleh terangkan tak mcm mana nak donwload pakai idm?? sya ada cuba goggle,tp yg ada bahasa indon..xpaham.

    1. 1.taip maaduu.com dkt atas skali….
      2. akan mncul sreen hitam dn pink
      3. pastu tkn dkt atas skali (kanan)
      4. tkn sign up
      5. pastu log in dn pilih la crite korea apa yg nk tgok
      🙂

      1. tapi city hunter x de…

  85. Camne nak daftar niii??

  86. apasal x leh bukak cerita yg nak tengok

  87. my girl best
    love rain best
    <3 suka

  88. kena daftar/sign in ke…..

  89. kat ne nak douload ?

  90. Hi .. Knp drama my daughter the flower tak de??

  91. knape eror#2046 buat masa skrang sebelum sebelum ni ok je……nk tngok coter korea…..

  92. bukan coter tpi cerita tersalah taip tdi sorry….

  93. mmm… nak tanye skit tak de ke…. city hunter??? sorry ketinggalan… 🙁

  94. ada running man tak?

  95. saya ada kat jordan skrg. ingatkan boring2 ni boleh tengok maaduu.com dari sini. tapi tak leh pulak. mybe jauh sangat kot. Dia kata hanya boleh buka di Malaysia, singapore& indonesia shj.

Tinggalkan komen anda