Posted on

Lelong : Premium WordPress Theme pada harga sehingga 50%

wordpress-premium-theme

Masih mencari tema yang sesuai untuk laman WordPress anda? Tema premium wordpress terlalu mahal untuk dibeli?

Peluang baik untuk anda, kerana kami ada membuat lelongan Premium WordPress Theme pada harga potongan sehingga 50%. Tema-tema tersebut semuanya berkualiti tinggi, fully customizable, dan semuanya diperoleh melalui pembelian yang sah (bukan pirated, cracked atau nulled.)

Premium WordPress Theme

abrax-wordpress-premium-theme

Abrax – theme wordpress yang fleksibel dan mudah digunakan. Anda boleh ubah background dengan senang dan cepat, mempunyai fungsi slider dan photo gallery serta tema ini akan auto-resize kepada saiz skrin yang digunakan contohnya monitor 27”, skrin iPad dan skrin pada iPhone serta telefon pintar lain.

Demo | Harga kami : RM70

piha-wordpress-theme

Piha – tema WordPress fullscreen, sesuai untuk blog personal atau blogger yang ingin menonjolkan teks dan gambar pada penulisan.

Boleh digunakan untuk membuat Tumblr-style di blog wordpress anda.

Demo | Harga kami : RM30 SOLD

chameleon-wordpress-theme

Chameleon – theme yang sangat customizable, mempunyai reka bentuk yang minimal dan kemas. Boleh digunakan untuk portfolio website atau sebagai blog personal.

Anda boleh memilih warna, background textures dan fonts untuk blog anda dengan cepat dan mudah.

Demo | Harga kami : RM20 SOLD

quaddro-wordpress-theme

Quadro – theme wordpress yang sangat bergaya dan “ada class” ! Sesuai digunakan untuk pelbagai jenis blog dan ia juga highly customizable.

Demo | Harga kami : RM20


Kalau anda serius ber-blog dan ingin menjana pendapatan dengan blog, apa salahnya berbelanja sedikit untuk membeli tema wordpress premium. Blog lebih kacak, income lebih berkat.

Jika berminat boleh email kepada einsync[at]gmail.com untuk tujuan pembelian. Lelongan ini mungkin dibuka untuk masa yang terhad sahaja.


RELATED POSTS

BACA :  30 wallpaper operasi sistem yang cantik dan bergaya

Tinggalkan komen anda