Posted on

Kursus Web Development PHP Zero to Hero

Kursus Web Development PHP Zero to Hero paling lengkap pada harga terbaik di Malaysia!

Kursus ini sesuai untuk :

1. Graduan IT yang ingin menambahkan kemahiran untuk mencari kerja

2. Graduan jurusan lain yang ingin memasuk bidang IT

3. Anda tidak mempunyai sijil tetapi ingin mendapatkan kerja IT yang mempunyai demand yang sangat besar dan gaji yang agak lumayan

4. Professional yang ingin menambahkan kemahiran dan meningkatkan produktiviti

5. Individu yang ingin mengubah kehidupan dengan menawarkan servis membina laman web yang boleh memberi pulangan lumayan

Jom tonton video ini

Apa yang anda akan belajar?

1. Belajar membina laman web dari kosong sampai siap secara praktikal
2. Belajar membina CMS menggunakan PHP dan CodeIgniter untuk laman web
3. Belajar membina tema WordPress dari kosong
4. Belajar membina laman web Ecommerce
5. Belajar teknik keyboard professional yang meningkatkan produktiviti sehingga 200%!
6. Belajar menggunakan Sublime Text, code editor paling popular di dunia!
7. Belajar teknik rahsia interview, yang meningkatkan peluang mendapat kerja baru dan kenaikan gaji yang banyak!

Berikut adalah jadual lengkap pembelajaran

Berapakah Bayaran?

1. Harga untuk satu minggu kursus ialah RM400, anda boleh memilih untuk menghadiri minggu mana yang anda minat.
2. Daftar sekarang untuk kursus lengkap tiga minggu, hanya RM800, jimat RM400!
3. Ajak rakan anda daftar kursus bersama, dan anda bakal menerima diskaun RM200, kalau daftar kursus lengkap harga jadi RM600, jimat RM600!

Anda rasa bayaran kursus ini mahal? Nanti dulu, bagi kami harga RM800 bagi kursus lengkap 3 minggu adalah sangatlah berpatutan kerana:

1. Harga pasaran untuk kelas PHP 3 hari ialah RM500 hingga RM1000! Kelas kami ialah 3 minggu.
2. Kelas hanya terhad kepada 10 orang sahaja, tumpuan akan di berikan kepada anda, belajar sehingga pandai.
3. Belajar ilmu yang mempunyai demand tinggi di industri IT, dari tenaga pengajar berpengalaman lebih 4 tahun.
4. Dengan ilmu bakal diperolehi, contohnya membina laman web Ecommerce, anda boleh mendapatkan pulangan wang pelaburan dan keuntungan dengan hanya satu laman web! Harga pasaran minima laman web Ecommerce ialah RM1000.

BACA :  AdMercu – Satu lagi web pengiklanan online tempatan

Penting!

1. Terhad kepada 10 orang sahaja
2. SMS “PHP” ke 0162040069 untuk pendaftaran pantas

Sijil kursus akan diberikan kepada pelajar

Kursus ini dianjurkan dengan kerjasama syarikat Integra Solid Solution


RELATED POSTS

13 thoughts on “Kursus Web Development PHP Zero to Hero

  1. Maaf kalau topic saya tiada kaitan langsung dengan ‘Post’ di atas 😛

    Nak tanya :

    Skrg saya masih guna Windows 8
    Nak juga Update ke Windows 8.1,Update 1

    Jadi kalau saya Update ke 8.1,Update 1
    Lepas itu, saya Factory settings..adakah Windows saya akan kembali ke Windows 8
    macam awal saya beli atau Windows 8.1 ??

  2. salam,

    lepas ni ada buat lagi tak admin?

    1. ada buat, tapi harga lain dan format lain

  3. Saya berminat nak attend full course yg mcm ni….jadi harap dpt maklum jadual edisi kedua nanti ya….tkasih.

    1. Salam Batch ke 2 akan menyusul selepas raya. Boleh rujuk link di bawah :

      https://jomphp.com/belajar-bina-website-dan-php-dari-zero-hero-batch-2.html

  4. Teringin nak ceburi kerjaya programmer ni. Tapi masalah masa. Harap ada lagi course tu akan datang. Amin.

    1. Salam Batch ke 2 akan menyusul selepas raya. Boleh rujuk link di bawah :

      https://jomphp.com/belajar-bina-website-dan-php-dari-zero-hero-batch-2.html

  5. As salam. bro, xnak turun JB ? saya amat berminat dengan kursus ini.

  6. kursus yang sememangnya menarik..cuma belum berkesempatan nak ambik lagi…in shaa allah lain kali kalau ada lagi…

  7. Bila ada lagi ni ya? Nak join ni.

    1. Salam Batch ke 2 akan menyusul selepas raya. Boleh rujuk link di bawah :

      https://jomphp.com/belajar-bina-website-dan-php-dari-zero-hero-batch-2.html

  8. kalau buat lagi update ye admin.
    baru sampai shah alam je ni

    1. Salam Batch ke 2 akan menyusul selepas raya. Boleh rujuk link di bawah :

      https://jomphp.com/belajar-bina-website-dan-php-dari-zero-hero-batch-2.html

Tinggalkan komen anda