Posted on

Kelantan Blogger Meetup

kelantan blogger meetup

Dipendekkan cerita, blogger feymes Joe(grimjow) dan saya, EiNS telah mencadangkan untuk membuat satu meetup bersama bloggers di sekitar negeri Kelantan. Tarikh dan tempat adalah seperti berikut:

  • Tarikh: 25/11/2010
  • Masa: 10 AM – 4.00 PM
  • Lokasi : KB Mall
  • Aktiviti : Boling + Makan + Cheng Ho

Mana-mana blogger yang berminat untuk datang ke meetup tersebut boleh kontek En Joe : 0169640972 nak bawak kawan-kawan pun boleh. Yang bukan blogger pun boleh juga join gathering ini. Tujuannya nak berkenal-kenalan, sembang-sembang santai dan sembang IT, di samping mengisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah. Hahaha.

Kalau rancangan esok berjaya, maka ini adalah pertama kali aktiviti seumpama ini dijalankan melibatkan blogger-blogger di negeri Kelantan. Sebelum ini, mungkin ada cuma tak berapa formal atau sekadar jumpa lepak-lepak sahaja.

Kalau ada sesiapa yang ada masa free esok tu datang la join kami, boleh kita semua berkenal-kenalan. Lagi ramai datang, lagi meriah ye…

sngathering

Bagi blogger yang tak dapat join gathering esok, anda semua dijemput untuk join SNGATHERING pula yang bakal berlangsung pada bulan Januari 2011. SNGATHERING, bermaskud Social Network Gathering dijangka menghimpunkan ramai bloggers, twitterers dan facebookers seluruh Malaysia.

Lokasinya saya rasa di KL dan banyak aktiviti menarik bakal dijalankan. Mungkin juga blogger2 popular tanah air akan menghadirkan diri di sana, so sapa yang datang nanti ada harapan la jumpa dengan blogger2 idola mereka jika ada…hehe

Untuk maklumat lanjut: Kunjungi website SNGATHERING dan daftar nama anda sebagai blogger, twitterers atau facebookers. Saya dah daftar nama, tapi boleh hadir ke tak masa tu kena tengok pada keadaan. Pembaca JomPHP kot2 kalau ternampak saya dan mungkin @cyberflyx jangan lupa tegur ye. Haha.

BACA :  Pemenang Giveaway WordPress Premium Theme

Yang berminat nak pergi meetup esok boleh contact saya di:

Twitter | Facebook | Facebook jomphp


RELATED POSTS

16 thoughts on “Kelantan Blogger Meetup

  1. aiyak.. duk besut nih! iskk esok lak tuh haha

  2. nice website lah!!! mcm ni bgus gak.. untuk perjumpaan para bloggers atau pape kan~

  3. […] This post was mentioned on Twitter by Azah, einztrigger, Paan Jr, jomphp.com, Paan Jr and others. Paan Jr said: @ap11h wey join x? https://jomphp.com/kelantan-blogger-meetup.html hahaha […]

  4. teringin gak nk pg..tp cm bz je esok..huhu.gathering kt s.alam xde ke?:-D

    1. Kat Shah Alam kerap sangat dah bro diorang wat meetup…kalo free join2 la geng2 blogger shah alam lepak

      1. yeke bro…drg selalu lepak kt area ne tu??huhu

        1. Contact abang aku @cyberflyx ngan blogger sekitar shah alam cam @sickchild72 @eenrockstar @ayongqiela dll

  5. yeahhh sngath insyallah g, kelantan x dapat la, x de transport

    Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

  6. esok nok tanyo puah2 soalan pasal blog. hoho

  7. ayarkk.. dok bangi nih.. tokleh nok join.. jupo kt sngathering jela nanti..

  8. tak sempat lak nak singgah. hmm.

  9. aku bru jer join..huh~!!

  10. bro book 1 blh..kawe dok qlate..

    1. Ler…dah lepas la benda nie bro

Tinggalkan komen anda