Posted on

JomPHP.com kini berusia 1tahun

anniversary_1

Setahun yang lepas, cyberfly ada membuat post bertajuk JomPHP kini JomPHP.com dan ia bertarikh 5/10/2008 dan pada hari ini juga 5/10/2009 saya kira merupakan tarikh ulangtahun penubuhan blog JomPHP.com.

Yay! Dah 1tahun dan blog ini masih terus bertahan dengan apa yang menggembirakan kami ialah dengan bertambahnya jumlah pembaca! Syabas dan terima kasih kami ucapkan kepada semua! Kami juga bermula dari kosong dan tanpa sokongan anda semua yang rajin berkomen dan memberi pendapat mustahil kami boleh kekal sehingga ke hari ini.

Terima kasih! ๐Ÿ™‚

Post akan diedit kemudianโ€ฆ.


RELATED POSTS

BACA :  Salam 080808 !!!

22 thoughts on “JomPHP.com kini berusia 1tahun

  1. Semoga terus maju.
    .-= shahrul´s last blog ..Protected: Bonus HPA =-.

  2. Jumlah pembaca ko bertambah kee..? Patutlah sometimes seksa beno nak acess berbanding masa aku mula kenal ko last year. Whatever..inilah blog pc yg firstly aku kenal. Dr sibuta IT kini dh celik sikit..thanx! Moga ko & blog ko pjg umo..

  3. Setahun dah.mesti boleh jalan sendiri.bukan merangkak.setahun pun ada hebatnya.maklumat
    dan tutorial tentang komputer.
    .-= safar´s last blog ..Daftar blog wordpress atas nama anda =-.

  4. tahniah tuan punye site,..,.,~
    semuga lebih kerap terbit ngan info2 berguna,.,.
    :ninja: :ninja: :ninja:

  5. Good job bro. Keep up the good work in the future…

  6. Hepi Besday! ๐Ÿ˜‰
    .-= Fatin Pauzi´s last blog ..Indahnya Kemesraan Suami Isteri =-.

  7. klau nk tiup lilin tu, bgtau la. bleh naz join letak kek skali ^__^
    .-= nazra´s last blog ..Dilema Yang Bernama ‘Indonesia’ =-.

  8. wah .. congrats ..
    moga terus sukses .. ngam!
    .-= hydir´s last blog ..FA to probe Alex Ferguson on ref taunt (Please do it!) =-.

  9. Makasih semua pembaca yang disayangi. Love u all :biggrin: :biggrin:

  10. ahahaha blog aku baby lagi..kih3…tak sampai lagi setaun..harap2 leh jadi cam ko..hehehe

  11. Hohoho. Tahniah Eins & Fly. Dah besar dah belog ni. Ingat dulu kecik-kecik ingat lagi dukung.
    .-= darkk´s last blog ..Hoh. Hujan. Macam mana pergi nak pergi jumpa MrBlind, Pari Pari Syurga. Kansel ke, Macha? Nak saya sambung tidur ke? =-.

  12. selamat ulang tahun

    ๐Ÿ™‚

  13. bagoi laman web ni…
    dpt ilmu…
    p bday:)

  14. semoga sukses jomphp*

  15. happy befday jomphp ๐Ÿ˜€
    .-= Kill-Vearn´s last blog ..Fixing Executable Files on Windows Se7en & Vista =-.

  16. happy bufday PHP..
    tahniah r bro dah berthan lama..
    aku setengah tahun pun tak jejak lagi..
    taktau mampu ke tak bertahan :unsure:
    .-= kentank91´s last blog ..Macam mana mereka beraya ae?? =-.

  17. Syabas…Eins dan Cyberfly

    Teruskan memberi maklumat yang berguna kepada ahli JomPHP.

  18. hepi besday jomphp

    semoga pasni banyak ag en3 yang leh wat

    generasi akan datang celik IT….

  19. TAHNIAH dari saya buat pengurusan jomphp.com =)
    .-= annamir´s last blog ..~ =-.

  20. wah..
    happy b’day jomphp..

    ps:lambat sikit tak pe kan,..:)
    .-= unwanted´s last blog ..Statistik Rakyat Malaysia : Siapa Kata Perempuan Lebih Ramai.? =-.

  21. tahniah buat korang..da banyak info yang berguna..

Tinggalkan komen anda