Posted on

Instagrid – bina galeri foto Instagram dengan mudah

instagrid for instagram

Instagram ialah perisian iPhone/iOS yang sangat popular. Dengan instagram, photo yang biasa2 sahaja boleh diubah menjadi hasil karya seni yang menarik terima kasih kepada filter2 menarik yang terbina dalam.

Instagrid pula membolehkan anda membina foto galeri Instagram di internet dengan mudah. Hanya perlu login dengan username/password Instagram dan galeri photo anda sudah siap dibina. Dengan itu anda boleh berkongsi gambar2 instagram anda dengan orang lain seperti pembaca blog, rakan facebook dan juga followers di twitter.

Menggunakan Instagrid

instagrid[5]

1. Masuk www.instagrid.me

2. Login menggunakan username/password instagram.

3. Voila! Galeri anda sudah siap di bina. Anda akan mendapat url sendiri www.instagram.me/yourname

instagrid for instagram[6]

4. Boleh pilih view secara grid atau list. Bila tekan gambar dia akan tunjuk secara lighbox, nice!

5. Selamat mencuba! Bagi pengguna iPhone yang tak ada instagram tu sangat rugi la…cepat pergi install sekarang sebab ianya free je 🙂


RELATED POSTS

BACA :  Google Chrome 1.0 download (dengan offline installer)

8 thoughts on “Instagrid – bina galeri foto Instagram dengan mudah

  1. terbaikk!! instagram pon kenapa laa tak view camni. menyusahkan betul hahaha

  2. Salam eins,

    Saya ni iphone pun tak mampu nak beli lagi,hehehe.

  3. Aku da mcm2 gune utk upload pic mcm instagram, picplz, plixi, flickr, tumblr, photoshake. yg slalu gune plixi ngan picplz je. lain skali skale tuka2 bile bosan. haha

  4. instagrid ni untuk iphone je ke? kalau nak website punya tak boleh ek? cam picnik tu,
    nak register macam mana?

  5. benda ni just untuk iphone je ke???

    1. aah…setakat nie instagram support iphone je

  6. sorry, camne yer nk install instagram ni kt dlm iphone? dh try install tp xtau cmne nk sign up…xde pun tulis sign up kt iphone..yg ade cuma sign in…tq!

    1. awak buka2 je instagram tu ada butang sign up dan login 🙂

Tinggalkan komen anda