Posted on

Infografik : 7 Jenis Pengguna iPhone yang berbeza

seven type of iphone owner

Infografik menarik mengenai 7 jenis pengguna iPhone. Rasa-rasa anda termasuk dalam kategori mana satu ya?

7 jenis pengguna iPhone

 


Saya lebih kepada jenis Overuser dan Hacker, tiap-tiap hari mesti nak cari benda baru pasal iPhone. Game saja sampai seratus sebab suka mencuba tapi main tak sangat. Setakat ini juga dah jailbreak puluhan iPhone dan iPod sebab tanpa jailbreak iPhone sangat tak menarik dan bosan.

Yang jenis “Unappreciative”  memang rugi sebab walaupun ada iPhone mereka malas guna dan tak jaga langsung. Yang kuat komplen pasal iPhone? Jenis ini memang ramai…haha 😀

Sumber : Walyou


RELATED POSTS

BACA :  Maxis iPhone 4 review (hardware)

8 thoughts on “Infografik : 7 Jenis Pengguna iPhone yang berbeza

  1. Aku pun sama juga, overuser dan hacker. Tapi iPad la, bukan iPhone… :tongue:

  2. Samalah aku, overuser dengan hacker. Tapi iPad la, bukan iPhone :tongue:

  3. aku yg mana ek..

    Hahaha x tahu nak describe

  4. sy mungkin penguna Unappreciative untuk iP4

  5. haha.. overuser & hacker kot… 😀

  6. overuser and a bit hacker i think.. haha.

  7. nk tnya…bole x tlg jailbreak kan iphone sy?
    tersgt la bosan da ni dgn limited function dia.

Tinggalkan komen anda