Hubungi Kami

Fields marked with an * are required

14 thoughts on “Hubungi Kami

  1. hi jomphp..sy seorang pelajar yg sedang cuba memperkenalkan kepada masyarakat mengenai perisian sumber terbuka..jika boleh saya ingin mendapatkan kerjasama drpd pihak jomphp utk bersama-sama memperkenalkn perisian sumber terbuka ini..di harap pihak jomphp dpt menilai projek kami ini..
    maklumat lanjut sila hubungi kami melalui [email protected]

  2. ada tak yg boleh buka sekatan fb juga

  3. semalam saya ade download einsfox 10,kenapa bila saya click die cakap “mozilla firefox portable edition appears to be running from a location that is read-only.
    bile saye exit.then click semula kene buat mcm ni setiap kali nak bukak..bole bg solution tak?
    help ye.

    1. run einsfox 10 tu dekat dalam pendrive ke dekat mana?

  4. macam mana nak daftar email? saya x pernah buat.

  5. apa software yg kita boleh gunakan utk memblok, home user drp masuk web yg 18 ke atas…….

  6. As Salam,
    Hi Jom PHP, tahu tak coding utk setup email. Contohnya, Kita isi form, lepas tu form tu hantar ke email. Guna PHP language. Kalau tahu, bole tak share kan.
    Terima Kasih.

  7. Salam, saya mencari panduan dalam blog ini tapi tak jumpa.
    Saya nak tahu, kalau saya pakai mac book pro OS X, mcm mana saya nak update blog saya dengan mudah mcm kalau windows pakai writer? ada apps tertentu atau software yg sesuai. Harap dpt membantu.

    TQ

    1. salam, boleh rujuk kat sini :

      http://mac.appstorm.net/roundups/internet-roundup/mac-software-and-web-apps-60-awesome-desktop-clients/

      lepas masuk web tu, ctrl + f, cari blog

      aku pernah guna Blogo, tapi kalau banding ngan WLW, jauh best WLW

  8. sy ada masalah ttg laptop sy sehingga laptop sy lumpuh utk beroperasi, sy fikir laptop sy telah di malware n spyware oleh seseorang yg kenal atau tak kenal. sy mohon jasa baik drpd anda utk mbantu sy dr segi nasihat dan tindakan apa perlu dibuat utk mengatasi perkara ini krn sy sememangnya bukanlah seorg yg pakar dlm bab2 PC/IT/Internet ini. jika mengizinkan sy mohon bjumpa dgn anda. mohon call sy 0125659227 Nazs.tqvm

  9. macam mana cara untuk hantar virus ke orang melalui number fhone?

Comments are closed.