Posted on

Hana Yori Dango Drama Direct Download


Baca sinopsis drama Hana Yori Dango di sini: http://wiki.d-addicts.com/Hana_Yori_Dango

Hana Yori Dango ialah salah satu drama jepun yang amat popular dan merupakan kegemaran saya. Baru-baru ini, ramai kawan saya juga mula meminati drama ini dan secara kebetulan saya terjumpa link direct download drama Hana Yori Dango ini, membuatkan saya berasa hendak berkongsi dengan anda semua.

Benda best kena lah kongsi kan? 😉

Link direct download drama Hana Yori Dango: Animeground

Sebagai bonus saya sertakan video klip lagu tema drama Hana Yori Dango: Planetarium oleh Otsuka Ai. Lagu ini merupakan lagu all time favourite saya.

Download link valid sampai 31/7/2008 je !
So rembat awal2, hahaha !!!


RELATED POSTS

BACA :  Facebook for Android versi 2.0 Kini Lebih Laju

12 thoughts on “Hana Yori Dango Drama Direct Download

  1. Hana Yori Dango mmg best…..movie HYD dah nak kuar kat Japan…..kalu link tu dah expired leh gi kat http://silentregrets.com/ ……direct download guna megaupload ngan sendspace….also ada season 2…selamat menonton…

  2. haha actually jomphp nie ntuk tutorial komputer tp saja letak psl drama ntuk memeriahkan blog :p

    ak biasa download pkai mirc..cenel sars-fansubs..lajuuuu…mungkin next time aku wat artikel pasal download drama sars-fansubs pkai mirc lak…

  3. sars-fansubs rocks!!!!
    tp slalu donlod pakai torrent…leh gak blajar guna mirc ni………

  4. EiNS, dcc send ker??
    server pe ko msuk….ak nk try gk laa..

  5. ehehhe…dh bce tp dh expired kot server ke off….

  6. Some writers allow it to be not easy to understand the point theyre trying to get across.

  7. boleh tupang tanya macam mana nak buat email

  8. sya nakl byk kwan can org lain

  9. It is now…

    Earlier than getting…

Tinggalkan komen anda