Posted on

Google Chrome 1.0 download (dengan offline installer)

chrome 1.0

Pelayar web yang ringan dan pantas dari Google telah diupdate kepada versi 1.0, tiada lagi label beta. Masih menggunakan Google Chrome versi lama? Jom update sekarang 😉

_______________DOWNLOAD GOOGLE CHROME_________________

Download Google Chrome 1.0 online installer: Google, Filehippo

Download Google Chrome 1.0 offline installer : Google, Chromium

Portable Google Chrome 1.0 : Rapidshare

Portable Standalone Chrome : devrexster

__________________source: Winmatrix.com___________________

 

Hehe…saja buat stail warez 😉


RELATED POSTS

BACA :  Membuat short url goo.gl dengan senang

11 thoughts on “Google Chrome 1.0 download (dengan offline installer)

  1. Huh google chrome versi linux tak keluar lagi….

    mirul´s last blog post..3 blog yang aku suke lawat

  2. mirul taknak pakai gravatar ke?

  3. Boleh test crossover chromium, google chrome ntuk mac os n linux…

    http://www.codeweavers.com/services/ports/chromium/

  4. best woo chrome ni..
    laju..ringan..

    flip9´s last blog post..How fast is your reaction?

  5. wah best le pas ni… tp yg beta nyer da lame aku remove.. hu hu

  6. mmg best.. tp eden lg suka guna flock.. sng manage acc.. 😉

  7. tQ jomphp.dh download n gune..
    err..flip9..cencorot kan?

  8. Salam. Aku nak tanya sket bleh?
    Camne nak integrate internet download manager (IDM) ngan google chrome? Ke mmg x bley?

  9. Hi, thanks for the post. Nk tanya ni, nape bila da download dr filehippo, tp ble nk run dia kata system win 32 x valid? something like that.

    Da uninstall yg version lama sbb crash down, maybe kena virus.

    Please reply.Thanks

Tinggalkan komen anda