Posted on

Giveaway – 4 premium WordPress theme untuk dimenangi

lifestyle theme

Salam! Demi meraikan fanpage JomPHP yang hampir mencecah 8000 likes kami nak buat giveaway sikit kali ini. Bukan satu, dua tapi empat (4) tema premium WordPress untuk dimenangi. Tema-tema ini sebenarnya tema ada yang saya beli, ada yang dapat percuma dan yang menang contest tapi belum digunakan sampai sekarang. Daripada simpan begitu saja, baik saya buat giveaway untuk semua pembaca setia JomPHP.

Giveaway ini berlangsung dalam tempoh 4 hari : bermula 5.00 PM 25 Julai 2011 hingga 5.00 PM 29Julai 2011. Satu theme akan diberikan setiap hari kepada pemenang. Untuk menjadi yang bertuah memenangi giveaway theme premium ini, anda hanya perlu :

Giveaway Premium WordPress theme JomPHP

1. Pertama sekali kena β€œlike” Facebook JomPHP dulu; kalau belum boleh sila like Facebook JomPHP dulu.

2. Tinggalkan komen di entri ini dengan nama, email yang betul. Kalau letak nama url blog lagi bagus. ANON automatik gagal.

3. Setiap seorang komen sekali sahaja.

4. Pemenang akan dipilih secara random berdasarkan nama di ruangan komen anda menggunakan Random.org.

5. Pemenang akan saya umumkan di Facebook JomPHP setiap pukul 5 petang.

6. Sejumlah 4 orang pemenang akan menerima wordpress theme yang berbeza.

7. Itu sahaja, mudah kan? Hanya perlu komen dan menang.

8. Lebih RM100 nilai kalau kesemua premium wordpress theme ini digabungkan. Rugi kalau tak masuk, mana tahu ada peluang anda.

9. Selamat mencuba!


RELATED POSTS

BACA :  JomPHP kini JomPHP.com!

54 thoughts on “Giveaway – 4 premium WordPress theme untuk dimenangi

  1. aku dh like… tp aku komen no 1. possibility utk dipilih secara random sgt rendah… aiseh… πŸ™

    1. asal camtu lak?

      ok, aku dah like. komen ni dikira sebagai penyertaan ye huhu

  2. Hope menjadi kali nie…hehe…Aku takdak personal blog tapi banyak buat website untuk orang2 lain…

  3. nasib oh nasib,mari datang dkt sebelah. hehe

  4. aku pun nk jgk….kalau komen byk2 leh x?kebarangkalian lebih tinggi..hehehe….

    1. komen2 byk terbatal chance…hahaha

  5. Cubaan pertama dalam mencari premium theme ni. Asyik dok pakai yang free jer.

  6. dapat menang satu pon jadi la…hehe

  7. Tak dapat nak beli theme premium, dapat menang “Giveaway – 4 premium WordPress theme untuk dimenangi” cukup la. Kui2. πŸ˜€

  8. wuyooo,leh dapat premium theme.best2

  9. meh bagi aku 1 hohoho πŸ˜€

  10. Hope can get it…

  11. dah like, dah komen HEEE harap ada la peluang dpt premium theme hoho

  12. Secara rasminya gua join kontest ini

  13. ya…saya mahu ini theme…huhu =D

  14. Jom PHP Fantastic. byk sy belajar dari jomphp.. keep it up guyz.

  15. menarik jugak, harap menang πŸ™‚

  16. masuk hanya untuk mencuba.

  17. NAKKKKKK πŸ˜€

  18. saya mahu menang…hehe

  19. nak join jugak..ehehe..rezeki ada di mana-mana πŸ™‚

  20. Kita cuba nasib di sini. Yeah

    JOIN.

  21. Yay! Saya ingin memiliki sebuah theme cemey dari JomPHP! Come on pick up my name πŸ˜€ Ngeee!~

  22. wah cambest je. πŸ™‚
    p/s: dah likes lama dah page tu. n promoted that page to my bf yg pandai bab2 komputer ni. sy x pandai.hehe.

  23. komen je ke..cara nk sertai..ok..
    dh komen..hehehe.. πŸ˜‰

  24. saya nak join.!! sila pilih saya..ahahahhaha..

  25. komen kat sini je?and ada peluang nak menang??baiknyer kau.hehehehehe!!! ok, dah like FB and komen here. heharap menang.bahahahaha

  26. aku pun nk jgk…pilih la aku..pilihla…hehe

  27. Entri yang paling best minggu ini πŸ™‚
    Harap saya yang pertama untuk menulis komen disini :P, dan saya sangat berharap untuk mendapatkan giveaway theme wordpress itu dan boleh lah saya menggunakannya pada wordpress saya.

    Terima Kasih. πŸ™‚

  28. WP Premium Themes FTW ! I want one!

  29. ngaAaA~ AKU NK GAK ! BG CEPAT! Hahaha

  30. Acu cube try test πŸ™‚

  31. cantikkk…..!!!!!!! lps ni hope bnyk artikal sal php n cakephp… thanks…

  32. boleh upgrade dari blog ke wp. mmg ade niat nak tukar wp. tp modal domain je. aha. mne taw ade rezki theme wp dpt free πŸ˜‰

  33. hehe, takpela, themeforest punye theme2 yang lawa tu, aku download free je semua πŸ˜›

    1. kalau ko blogging dapat duit better guna legal theme dari yg pirated…u know what i mean…haha

      1. yapz, takot kantoi -.-

  34. paling cool ~

  35. […] hari pukul 5 petang kami akan umumkan pemenang giveaway WordPress premium theme. Pemenang pertama ialah saudara Husaini. Sila contact kami nak tuntut premium WP theme […]

  36. facebook dah like… like entri ni plak.. join2.. πŸ˜€

  37. ok sudah semua.. harap harap rezeki menyebelahi datin..

  38. bak satu theme premium πŸ˜€

  39. mohon ehsan ;p

Tinggalkan komen anda