Posted on

GinoPlayer – cari, dengar dan muat turun lagu dengan mudah

Gino Player ialah perisian carian, playback dan download lagu yang mudah dan cepat untuk sistem operasi Windows.

Download Gino Player

http://www.ginoplayer.com/download


RELATED POSTS

BACA :  Cara Record Online TV & Record Video Game guna Mirillis Action!

12 thoughts on “GinoPlayer – cari, dengar dan muat turun lagu dengan mudah

  1. semua lagu2 baru boleh cari kah ?

    1. cuba try…mostly lagu2 orang putih senang je

  2. link yg kau bagi tu ada threat la..

    1. threat amenda? tu official site dia la…

  3. ade la.. cuba kau download..

    1. aku dah download for sure aku tau der =.=

  4. dah install. jap g baru nak explore. thanks ye 🙂

  5. terbaikkk tq 🙂 lagu melayu pun ada jgk ker.

  6. eins bg link wallpper nie pls 🙂

  7. pesal la aku tatau website ni dlu?bnyk info berguna.thx bro!

  8. lagu video clip untuk karoake adex

Tinggalkan komen anda