Posted on

Filem aksi sebenar Dragon Ball

Saya adalah peminat setia Dragon Ball, long time favourite. Dari komik, anime, permainan video, permainan kad dll hampir semuanya telah saya “enjoy” atas dasar minat kepada siri Dragon Ball ini.

Tapi bila terdengar ada studio Hollywood nak buat filem aksi sebenar Dragon Ball ini, lantas saya berfikir ,”Eh, biar betul nak buat filem Dragon Ball, boleh jadi ke?”

Beberapa hari lepas, saya terjumpa poster-poster ini di internet. Saya lampirkan disini bagi anda tatapan anda semua. Kesahihan gambar ini akan disiasat selepas ini.



Komen peribadi saya, “Kalau gambar2 ni confirm betul, mintak2 la jangan jadi hampeh sudah, =p”


RELATED POSTS

BACA :  PDFZilla – convert PDF kepada Word, Image, Text dan HTML dengan mudah

3 thoughts on “Filem aksi sebenar Dragon Ball

  1. AKu dah tgok, ok ler jgak citer nie…. Kalo kamu tgok, first step masuk pintu kena cakap “Kame!Hame!Ha!”

  2. cerita hampehh!!
    rugi je tengok!!
    x best lansung!!
    citer geng lagi best!!

    1. nasib baik aku xtgk 🙂

Tinggalkan komen anda