Posted on

Fetch.io – alternatif kepada RapidLeech download laju daripada file hosting

fetch.io

Salam! Dulu kami ada post mengenai Rapidleech percuma – download file laju daripada file hosting tetapi malangnya tak dapat diteruskan sebab banyak abuse daripada pengguna.

Kalau yang masih mencari free rapidleech atau tempat nak download lebih laju daripada file hosting kami cadangkan guna Fetch.io sahaja. Percuma, laju dan menyokong Megaupload, Mediafire, Fileserve, Filesonic dan lain-lain lagi.

Anda juga boleh resume dan download menggunakan download manager seperti IDM dan Orbit. Free akaun ada limit space dan bandwidth tapi anda boleh buat free account guna banyak email.

Jom cuba Fetch.io pula! Artikel penuh di blog Eins.MY….


RELATED POSTS

BACA :  Google Fx: Hack Google Search Option

3 thoughts on “Fetch.io – alternatif kepada RapidLeech download laju daripada file hosting

  1. hmmm..bleh cuba ni bro..

    kalau nak banding beza dengan oneleech.com,
    benda ni sama je kan..cumanya fetch.io ni ada limit dan kena register dulu, ye tak..

    1. oo sini pun ko komen bro…aku da reply kat eins.my tadi…ada dua lg alternatif free kalau nk cuba

  2. ni blh guna 24 jam ke

Tinggalkan komen anda