Posted on

Facebook Username

facebook username

Anda ada facebook? Dah set facebook username ke untuk profile anda? Kini anda boleh mendapatkan url http://facebook.com/namaanda berbanding url panjang seperti http://www.facebook.com/people/NamaAnda/1050801615.

Dapatkan facebook username anda sekarang di http://facebook.com/username. Minimum 5 perkataan dan ada auto suggest bagi username anda.

Selamat mencuba! 😀


RELATED POSTS

BACA :  Digsby – IM, email notifications dan social network dalam satu perisian

18 thoughts on “Facebook Username

  1. tengkiu for the info…. saya dah update….
    .-= hazman aka species1980´s last blog ..Nikmati kehebatan JALUR LEBAR DIGI =-.

    1. Sama2 en hazman 😆

  2. aku juga dah set my facebook username

    facebook.com/hydir 🙂
    .-= hydir´s last blog ..FIFA Confederations Cup 2009 kick-off today! =-.

  3. Ok, aku add korang smua 😉

  4. emm..berminat untuk daftar facebook!
    .-= sufian´s last blog ..Spread Firefox! =-.

  5. :wub:

    kasihan aku punya facebook, sudah didelete. aku tak reti guna. haha.
    .-= marzuki´s last blog ..Memasang Recent Post With Thumbnail + Comment Count =-.

  6. Ajax aku tahu langsung. tapi pengaturcaraan ajax dah buat OS. Rujuk news [yang lama] pada forum mambang.org.my. kalau JomPHP ada maklumat ttg Av malaysia bagitahulah ya. GVR dan NVR dah bagus. saya tertarik dgn Mawar-Av. Tapi semenjak 20o8, blognya dah tak update. Sedih..
    .-= MASOKIS´s last blog ..PHP : Login Script =-.

    1. Antivirus malaysia, pernah cerita dalam posts2 lama…kalo rajin sila check archive atau search 🙂

  7. Yup mmg JomPhp dah post.
    https://jomphp.com/antivirus-portable-dan-utiliti-percuma-buatan-malaysia.html

    tapi harap JomPHP bleh reseach lagi.
    isk.. facts : indonesia dah ada 12, singapore 4, dan malaysia ????

    Ada byk tau, dan aku ada koleksinya. kebanyakan dalam bentuk patch cmd..

    Insyallah aku post kemudian. lagi pun ftp dungun.org dah pulih. [wp aku, tapi langsung xamik berat..]

    Klu ada contact dgn admin PAV [data0.net], cadangkan nama PAV ditukar, pasal conflict dgn ROGUE [malware yg menyamar sebagai AV]. Kerana Rogue dikenalkn dgn nama PAV.

    kesian programmer kita…

    lagi satu, klu ada contact dgn mod lowyat. suruh la mod diorang rerajin edit thread tu. buat malukan malaysia jer.. duk kutuk2 Av malaysia.. 🙁

    Klu aku jumpa mamat tuh, aku suruh wak apps yang bleh kuar ayat “Hello world” pun mesti tak tahu… ishhhh, panas hati tul :devil:

    saya dah bagi tahu kata dalam thread malaysiAV.com
    .-= MASOKIS´s last blog ..Malaysian Anti Virus / Malware =-.

  8. At this time only users who have registered for Facebook before June 10th, 2009 are eligible to obtain a username. All other users will be allowed to register a username in the near future. We apologize for any inconvenience.

    pendaftaran username sudah d tutup, grr…

    1. Oh yeke, sudah ditutup la pulak?

  9. :biggrin: :biggrin:

Tinggalkan komen anda