Posted on

Facebook memaparkan nombor telefon rakan, ubah privasi akaun anda sekarang

facebook profile

Masuk Facebook, tekan accounts dan edit friends. Tekan pada phonebook dan nombor2 telefon rakan2 facebook anda akan terpapar. Sungguh tak best sebab tak ada privasi dan bahaya bagi orang yang suka approve request rakan biarpun tak kenal orang tersebut. Kalau anda seorang awek cun mungkin tak pasal2 stalker boleh kacau di line phone anda.

Ubah setting sekarang, masuk http://www.facebook.com/friends/edit/?sk=phonebook kemudian masuk http://www.facebook.com/contact_importer/remove_uploads.php?r=/phonebook. Remove phone uploads dan contacts jika mahukan privasi lebih.

Sekian khidmat masyarakat daripada JomPHP.


RELATED POSTS

BACA :  Cara download manga dan drama jepun guna mIRC

10 thoughts on “Facebook memaparkan nombor telefon rakan, ubah privasi akaun anda sekarang

  1. kalau pakai android automatic add kt contacts, penuh contacts no aku.hehehehe

    1. Aku tak sync facebook to iphone contacts…buat menyemak je

  2. lebih baik xpyh letak pun xpe no telefon..tu bg awex2 la..kalau lelaki xkisah pun..awek cun nak jadi stalker dipersilakan la kn..hehe

    1. Hai,,awk cuTe ke? ?ckap nasha comel,hehe

  3. Aritu semua riuh pasal ni
    nasib baik la masa awal-awal daftar facebook tak letak no phone

  4. aku nak cari seorang yg jujur..dgn cinta..hubungi sy lee 0123440868

Tinggalkan komen anda