Posted on

Facebook Desktop for Windows/Mac

facebook desktop

Facebook Desktop ialah perisian yang membolehkan anda menerima notification facebook di desktop.Ianya mempunyai interface yang sangat cool dan boleh digunakan pada sistem operasi Windows dan Mac.

dunia sebelah zara

Segala status2 update rakan facebook anda juga akan dipaparkan dalam style fade in fade out.

facebook desktop for windows

Boleh juga update status facebook dengan pantas!

facebook desktop download

Download Facebook Desktop sekarang! http://facebookdesktop.com/


RELATED POSTS

BACA :  Menukar DNS yang lebih baik dan laju di komputer anda

14 thoughts on “Facebook Desktop for Windows/Mac

  1. mmg gle kntang la…
    sure ari2 24/7 duk tgk fb je nti…

    1. Facebook/twitter aku mostly on phone je la…tp effect2 notification dia mmg cool

  2. aku nk twitter. ade tak yg official? hahahaa

    1. Yg official macam takde…tp most twitter client ada desktop notication sndiri…

      ntuk chrome leh pkai yg nie http://goo.gl/z7F8u

  3. wah, nampak lebih menarik cool beb, hehe

  4. waaa…best btl la…huhu

  5. Memang terbaik
    nak try jap

    1. aku mmg minat benda2 cool 😉

  6. cam best je..tp nape ak ny jd plek??
    ak da install..ble bkk application dye kuar putih je..dye 2lis connecting 2 FB..then xde pape dh..jd putih je..

    1. Retry sampai boleh 🙂

  7. aloh kena install adobe air.
    xmboh la.
    :ermm:

    1. Well adobe air memang dah tersedia ada dalam komputer aku…no hal je

  8. eins knp xbley download facebook desktop ea?. .

Tinggalkan komen anda