Posted on

Einsthemes – download free premium WordPress theme

einsthemes free wordpress themes download

Akhirnya saya berjaya juga update blog Einsthemes yang sudah tiga bulan tidak diupdate. Pernah capai satu tahap alexa rank yang agak tinggi, namun akibat malas update trafik turun mendadak dan baru sekarang saya ada masa nak update dan buat entri baru.

Einsthemes adalah blog yang dikhususkan untuk sebagai koleksi tema wordpress percuma yang terbaik, tercantik dan terbagus pernah muncul di internet. Berbanding website lain, Einsthemes hanya memaparkan tema wordpress berkualiti tinggi sahaja. Pengguna baru WordPress yang sedang mencari tema2 baru bolehlah singgah di einsthemes ye.

Apa yang baru di Einsthemes?

einsthemes free wordpress themes download

– tema baru dalam bentuk two column gallery dengan thumbnail, senang orang nak tengok.

– shadowbox effect pada setiap thumbnail yang diclick

– lebih kemas, ringkas, pantas berbanding sebelum ini

– padanan warna yang menyenangkan mata

– sistem rating baru

– sistem pengiklanan baru telah digunakan (ISM)

– integrasi facebook yang lebih bagus

– dan beberapa fungsi lain yang sedang dalam proses eksperimen

Tema WordPress di Einsthemes

– free themes dan free premium wordpress theme sahaja

– tiada premium theme versi pirated

– boleh pilih antara jenis seperti personal, magazine, ecommerce, two column, three column, premium like dsb

– boleh tengok demo, laman web author dan download tema dengan cepat dan senang

– boleh submit theme wordpress (work in progress)

Kenapa Einsthemes?

– Saya suka wordpress dan suka nak berkongsi benda menarik,contohnya tema wordpress yang cantik2 yang saya jumpa secara kebetulan atau sengaja dicari di internet

– Nama eins bersempena nama nickname saya yang telah digunakan bertahun-tahun : Eins Trigger or einz trigger

BACA :  Tema baru di JomPHP

– Kadang-kadang rasa nak menulis blog atau entri tutorial dalam bahasa Inggeris, di einsthemes anda boleh lihat beberapa tutorial dalam bahasa inggeris seperti SEO dan sebagainya

– nak bersaing dalam keyword dan niche wordpress theme dengan blogger2 serata dunia, saya tahu ilmu saya belum cukup hebat tapi tak salah nak mencuba kan? HAHAHA

Jom lawati Einsthemes

– Kalau saya ada duit mungkin nak buat contest, hadiahnya seperti tema premium wordpress atau unlimited space/bandwidth web hosting. Kalau ada nak sponsor sila bagitahu saya ya.

– Ini url dia, ingat-ingat ye: http://www.einsthemes.com

– Nak follow twitter pun boleh: http://twitter.com/einsthemes

– Dan ini facebook fan pages: http://facebook.com/einsthemes nak kena hias2 bagi lawa dan update lagi fanpage lepas ini

– Akhir kata sokonglah produk 100% buatan anak Malaysia ini Smile


RELATED POSTS

7 thoughts on “Einsthemes – download free premium WordPress theme

  1. wordpress, saya mesti pilih. haha~

  2. […] This post was mentioned on Twitter by einztrigger and Faiz, jomphp.com. jomphp.com said: Einsthemes – download free premium WordPress theme http://goo.gl/fb/tFDso #jomphp […]

  3. Blog kamu yg menekankan kpd theme2 percuma tu semakin kacak la bro. haha

  4. Akhir kata sokonglah produk 100% buatan anak Malaysia ini

    Kehkeh, aku tak sokong mana sebab xda blogspot. Hehe, gurau je. Hebat nko sekarang nampak!

  5. Saya akan bookmark blog einsthemes tu.Sebabnya saya ni suka tukar-tukat tema.Kalau nak cari tema amenarik bolehlah cari di sana.

    Bukan pe,nak support buatan Malaysiakan.

  6. salam eins
    tahniah ye.suke dgn perkongsian eins
    akak tumpang bangga
    semoga eins lebih maju.

Tinggalkan komen anda