Posted on

Eins.MY – blog teknologi terbaru daripada @einztrigger

eins.my

Salam…jarang sikit update JomPHP sebab tengah sibuk setup blog baru. Blog baru saya ialah Eins.MY dan fokus blog ini general teknologi, gadget, tutorial, iphone dll cuma ditulis dalam bahasa Inggeris.

Jom lawat : http://eins.my 

Tujuan membuat blog English adalah nak mempelbagaikan penulisan dan berharap satu dunia boleh baca artikel yang saya tulis. Lagipun, saya nak cuba improve English dan kena sentiasa praktis dari masa ke semasa.

Antara artikel menarik ialah :

1. 20 beautiful grid/shelf iPhone retina display wallpaper

2. Create short url using own domain (Google Apps)

3. How to register free Google Apps

4. Bypass YouTube Error “uploader has not made this video available in your country”

5. Top 6 Web Comics by Malaysian

6. Angry Birds official theme Windows 7

7. How to bypass Adf.ly links

8. How to watch Hulu in Malaysia

9. 11 must install plugin for WordPress SEO

10. King of Fighters XIII for PC

Saya masih dalam proses setup dan maintenance blog sebab tak sampai seminggu (baru 5 hari) blog Eins.MY dilancarkan.

Mungkin saya akan tukar theme, design logo, tagline dan sebagainya dalam masa terdekat.

Anda juga boleh melanggan artikel terbaru blog Eins.MY di feed rss http://eins.my/feed

Saya akan cuba update artikel2 terbaru mengenai komputer dan gadget setiap hari di blog JomPHP dan juga Eins.My. Teruskan menyokong kami dan kami akan memberikan artikel2 menarik kepada pembaca semua.

Ini url blog : http://eins.my

Terima kasih semua 🙂


RELATED POSTS

BACA :  Pemenang Giveaway WordPress Premium Theme

5 thoughts on “Eins.MY – blog teknologi terbaru daripada @einztrigger

  1. Macam menarik tengok tajuk2 artikel tu..

  2. Wah! Dah berkembang maju. Tahniah

    1. Trimas…rajin2 la lawat

Tinggalkan komen anda