Posted on

Ebook percuma untuk pembaca JomPHP

ebooks2

Salam pembaca JomPHP! Sebagai menghargai anda semua yang mengunjungi, melanggan dan menulis komen di blog ini, saya akan berkongsi beberapa ebook yang menarik yang boleh anda download dan baca secara percuma.Anda boleh copy paste artikel ini dan sebar kepada rakan-rakan juga. 😉

Antara ebook tersebut ialah php anthology, seo (search engine optimization) dan lain-lain lagi. Bonus: Dapatkan juga ebook make money online! Jom baca selengkapnya!

Saya akan berkongsi beberapa ebooks dengan anda semua! Untuk request ebook ini, anda perlu mengisi form terlebih dahulu, butiran tidak perlu yang benar cuma location anda pilihlah US, atau UK dll. Gunakan email yang sah kerana ebooks ini akan dihantar ke email anda. Jika tiada dalam inbox cuba check dalam spam box.

1. “The PHP Anthology: 101 Essential Tips, Tricks & Hacks, 2nd Edition – Free 207 Page Preview!

Dengan ebook ini, anda dapat belajar lebih lanjut tentang pengaturcaraan php, tips2 menarik dan penerangan secara terperinci tentang segala aspek bahasa PHP. Sesuai untuk anda yang berminat dan baru belajar mendalami ilmu PHP.

The PHP Anthology: 101 Essential Tips, Tricks & Hacks, 2nd Edition - Free 207 Page Preview!

subscribe

2. “The JavaScript Anthology: 101 Essential Tips, Tricks & Hacks – Free 158 Page Preview

Tips2 menarik untuk pengaturcaraan javascript, penambahan javascript element untuk menjadikan web site anda lebih interaktif seperti drop down menus, ajax application dan lain-lain lagi.

The JavaScript Anthology: 101 Essential Tips, Tricks & Hacks - Free 158 Page Preview

subscribe

3. “AUDIENCE DEVELOPMENT

Majalah yang menyentuh tentang pembinaan audiens untuk website anda, seo (search engine optimization) dan juga mengenai internet marketing. Bagus untuk anda yang bercita2 menjadi seorang internet marketer.

Audience Development

subscribe

4. “Three Things to Follow to Optimize Digital Content Delivery

BACA :  Animy Galore – Projek terbaru JomPHP

Research report yang menyentuh tentang “how to optimize the digital content delivery”. Jika anda menguruskan atau ingin develop laman streaming media, video sharing, digital file downloads dll, maka anda harus cuba baca laporan ini.

Three Things to Follow to Optimize Digital Content Delivery

subscribe

5. BONUS: Ebook make money online!

Ebook percuma oleh blogger terkenal John Chow, tentang bagaimana dia menjana pendapatan dari sifar kepada $27,000 sebulan. Terdapat bermacam2 tips dalam ebook ini antaranya google adsense, pay per lead, dll. Wajib didownload oleh sesiapa yang mahu menjana wang di internet.

make money online

6. BONUS : Online Wealth Secrets

Ebook percuma  tentang cara terbaik buat duit melalui internet. Pengenalan tentang Internet Marketing, niche dan affiliates. Mudah dan senang difahami. Wajib didownload oleh semua pembaca JomPHP.

internet marketing

Itu sahaja buat kali ini. Jangan lupa langgan feed jomphp untuk bonus2 eksklusif di masa hadapan. Anda boleh copy paste dan sebar artikel ini dimerata tempat jika mahu. Kongsilah dengan rakan2 anda sekali ya! Selamat mendownload dan membaca! 🙂


RELATED POSTS

16 thoughts on “Ebook percuma untuk pembaca JomPHP

  1. haha..eins…
    singgah sini..
    aku nak ebook tu 😀

    hydir´s last blog post..Rooney: I hate Liverpool!

    1. ok sila2…
      free je..download la smua (H)

      1. xde bm punye?

        eins, aku nak cadangkan, korang wat banner kecik untuk kami yang berminat promosi web anda ke serata dunia..chewah! :ermm:

        lebih menarik kalau ade banner kecik tu, klu leh jgn besar sgt

        bg cdgn je

        N.I.S.A´s last blog post..Apa itu Spam?

  2. hoho ebook bi ni lemah skit nok bc..xreti..haha

    x-po´s last blog post..KEJAYAAN SEORANG INSAN BERNAMA BLOGGER

    1. Aku skip to main content ja…nak baca penuh smua dalam english penat sket aa..haha

  3. hohoho e-book…best..
    tapi kene isi borang dulu yang jenuh neh…
    hehehe… (E)

    M&H´s last blog post..MS Office 2007 Blue Edition Released!

    1. Ebook bonus tu bleh download direct ja 🙂

  4. wah i suka ebook yang buar video streaming tu la.minat sangat

  5. Thanks eins, ebook yang berguna buat org2 yang mcm aku. baru menjinakkan diri mencari duit dlm internet.hehe. mesti download!

    ops, aku ada wat contest dlm blog aku.hehe

    JRY´s last blog post..Contest di Blog Boonto

  6. betul ker percume..? kalau percume knpw nak mtk details sgt (isi form) be4 download..tricky jer kot nih..beware

    1. Percuma la…isi form tu kalo nk offer lain…jgn isi maklumat detail, reka2 sudah…yg penting email ja…

      oh ya, ebook bwh itu direct link x perlu isi form 😉

  7. EiNS…. aku ni baru nak blaja bnda2 ni semua,tp aku tau baca ja,satu pun aku x faham mcm nak wt.2 yg wt aku fedap 2 :w00t:

  8. thx ein.. banyak tul yg free kat sini :devil:

  9. bagus nie..tp aku nak yg ebook php 2.tp kner isi form plk…cmner nak direct download???xplain skit…

    1. Aku punya copy tu xtau letak mana kalau tak leh upload share cni…isi je form kejap kalo nak download tu
      .-= EiNS´s last blog ..Layari internet lebih pantas dengan Google Public DNS =-.

  10. Org da bg free sedut je lah, kalo xnak x payah,byk bunyi plk,bkn kena tggu smp seminggu bru leh donlot.
    X reti bersyukur langsung, dh disuap nk suruh org tlg kunyah plk. Perangai mcm gampang !
    Yg mkn lada dia la yg tau mcm mn rasanya 😛

Tinggalkan komen anda