Posted on

Download Subway Surfers PC

subway surfers pc

Subway Surfers merupakan permainan 3D endless runner yang sangat popular di pelantar iOS dan Android. Berminat bermain Subway Sufers di laptop atau komputer anda? Download sekarang :

subway surfers pc 2

Graphic Subway Surfers untuk PC agak cantik dengan warna yang terang serta gameplay lancar. Anda perlu menggunakan mouse untuk mengawal game ini.

Subway Surfers PC boleh dimainkan di PC Windows XP, Vista, 7 dan 8.

Download Subway Surfers PC | Alternatif : Subway Surfers PC

Selamat mencuba! 🙂


RELATED POSTS

BACA :  PES2009 games reviu

11 thoughts on “Download Subway Surfers PC

  1. mcm mana nak download dari mega tu ye? baru first time pakai mega, selalu dah catch pakai IDM.. die tunjuk dah download dkt website mega, tapi nak cari mana file tu?

  2. link mega tu okay ja, klik download dan accept agreement tu. nanti dia akan transload dulu, bila dah 100%, baru die akan automatik download.

    p/s aku dah install game ni dan run tp masa si “dia” just spray train tu sampai sudah. takde kuar apa2 menu utk start game. awat ehh…

    1. sama la aku pon

  3. aku dah download dan install game ni kat dalam laptop aku. setakat ni takde masalah sgt 🙂

  4. takleh nak main.. asyik tunjuk dia dok spray je.. takde menu utk Play..

  5. xboleh nak control la. kene pakai controller ke macam mne?

    1. oh kene pakai mouse. mmg xboleh pakai keyboard ke?

  6. Gw gak muncul tulisan Tap to play nya ,, gimana nih gan ?
    bisa saran nya ke FB [email protected] atau http://www.facebook.com/ezalah

  7. Trimakasih gan .. Tapi mainnya kok pake mouse ya ?? bisa pake keyboard gk ?? tolong jwb ya ..

  8. gw gak ada menu play nya nih gmna ya

Tinggalkan komen anda